Last news in Fakti

29 Октомври, 2021 09:04 4 074 13

Rolls Royce представи Ghost за младите с 591 конски сили

  • rolls-royce-
  • ghost-
  • black badge

Black Badge дебютира с 45 килограма от най-черната боя в света

Rolls Royce представи Ghost за младите с 591 конски сили - 1

През 2016 година Rolls Royce анонсира подразделението Black Badge, което има за цел да привлече по-младите, по-готините и самоуверени клиенти с по-спортна визия и повече мощност. Още тогава на пазара бяха пуснати купето Wraith и лимузината Ghost.

Rolls Royce представи Ghost за младите с 591 конски сили

Сега от британската марка представиха второто поколение на Ghost Black Badge, направено да задоволи нуждите на клиенти, които искат нещо дискретно и без излишни дизайнерски елементи. От Rolls Royce дават възможност за избор между 44 хиляди цвята, но по-голямата част от клиентите най-вероятно ще заложат на цветовата схема показана на конкретния модел.

Rolls Royce представи Ghost за младите с 591 конски сили

Специфичната черна боя е най-тъмната, която някога сме виждали върху серийна кола, а за боядисването на отделните елементи са използвани 45 килограма само от този цвят. Предната решетка, емблемите и част от интериора са заменили бляскавия хром с по-тъмен завършек, а джантите в размер от 21 цола са направени от 44 слоя карбонови влакна.

Rolls Royce представи Ghost за младите с 591 конски сили

Под капака на Ghost Black Badge работи 6.75-литровия V12 познат ни и от другите модели на марката, но тук той генерира 591 конски сили и 900 нютон метра, които позволяват ускорение до 100км/ч в рамките на 4.5 секунди.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кво има

    17 0 Отговор
    толкова да ги привличат?
    Аз примерно отдавна съм привлечен, само едни пари не ми стигат.
  • 2 Komapak

    15 3 Отговор
    За младите, а? 😂😂😂 За мамините милиардерски синчета. Ама как са го напудрили само....

    Коментиран от #4

  • 3 emo

    6 0 Отговор
    неграмотни журналя 600 коня е ..
  • 4 Тупак

    10 7 Отговор

    До коментар #2 от "Komapak":

    80% от милионерите в САЩ сами са си направили оарите с ТРУД и АКЪЛ. "Млад" си и на 50 според нормалното разбиране в белите държави, а не като в БГ от 30 вече за пенсия да мислиш

    Коментиран от #7, #9

  • 5 БАЙ Х@Й‼

    2 0 Отговор
    ЧЕТИРИДЕСЕТ И ПЕТ КИЛОГРАМА БОЯ ❗‼️❗‼️❗‼️
  • 6 Механик

    10 0 Отговор
    За кои младите? За ония, дето се борят за зелени сделки и занулване на населението ли? За тия, дето са срещу въглеродните емисии ли е тоя 600 к.с. двигател?
    Веднага да подарите по 3-4 бройки на Гейтс, Рокфелер, Сорос, Шваб и останалите от боговете!
  • 7 Механик

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "Тупак":

    Нищо подобно! Но дори да допуснем, че казаното от теб е истина, това означава все пак, че 20% не са си направили милиардите поради акъл и труд, нали?
    Което автоматично означава, че може да се предполага и това, че останалите също не са цвете за мирисане, но просто няма информация.
    (Тук слагам думичката с която си се отнесъл към колегата, но вече по твой адрес.)
  • 8 Раданч Татлъту

    5 1 Отговор
    Респект!Да ги дадат на бугарските мамини синчета,за да дрифтят,трепят и осакатяват.🚙💨👍
  • 9 Komapak

    3 3 Отговор

    До коментар #4 от "Тупак":

    Доста обиколих света. Абсолютно никъде не видях млад човек в скъпа кола. Не говоря за България, където всичко е сбъркано поначало и наркобосовете макар и да се знаят официално, си развяват байрака свободно. Макар че дори тук мшад човек в наистина скъпа кола не може да видиш. След като бмв купи ролс ройс в комплект с бентли, тази марка започна да запада. Променяме стоповете някоя и друга лайсна и хоп, нов модел😄. А това с 45кг боя навярно е за рекордите Гинес😜

    Коментиран от #10

  • 10 факти

    6 1 Отговор

    До коментар #9 от "Komapak":

    Пълно е с млади хора в скъпи коли ,но предимно в Америка.Там прваят пари буквално от всичко.Само ако отвориш youtube да видиш каналите на млади келеши които само от мотентизацията на тъпите си клипове са успяли да изкарат пари и да си купят Ламборджини например ,ще ти стане лошо...

    Коментиран от #13

  • 11 6A13TT

    1 3 Отговор
    Отвратителен син салон

    Коментиран от #12

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Komapak

    4 0 Отговор

    До коментар #10 от "факти":

    Ламборгини не е точно скъпа кола. В сравнение с Кьонигсег, Хенеси, Ролс Ройс, Пагани или Бугати си е направо евтинийка. Може и да си прав. В щатите не съм бил, засега... Единствените млади, които съм виждал са автомобилни пилоти в Монако. Е... И две три метреси на по 20, пак там.