9 Ноември, 2021 12:51 5 279 9

Ето го новото Ford Mondeo

  • ford-
  • mondeo

Седанът ще се произвежда единствено за китайския пазар 

По-рано тази година от Ford завиха, че Mondeo ще спре да се произвежда за пазарите Европа в края на тази година, след като популярният модел бе на пазара близо 30 години. Все пак Mondeo ще продължи да се продава на азиатските пазари, а през 2022 година там ще бъде представено и новото поколение на модела.

И докато чакаме от Ford официално да представят новия модел, няколко патентни снимки вече бяха публикувани от китайските държавни служби, като част от узаконяването на всеки нов автомобил там.

Ето го новото Ford Mondeo

Новото Mondeo се различава значително от евроепйския вариант, който често можем да засечем по улиците, като впечатление правят решетката с интересна текстура, както и разделените на две светлини, които напоследък стават все по-модерни.

Стоповете напомнят на тези при Mustang с по три елемента в тях. Над надписа Mondeo откриваме и LED бленда, която свързва двата стопа. В зависимост от изпълнението, двете брони се сдобиват с черни елементи и малко по-спортен дизайн в предната и задната част.

Ето го новото Ford Mondeo

Отстрани впечатление правят прибиращи се дръжки на вратите и двуцветна концепция с черен таван.Очаква се под капака да работи 2.0-литров бензинов двигател с автоматична трансмисия с осем предавки.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шоферче

    21 6 Отговор
    Ако я нямаше емблемата на Форд, нито ще познаеш, че е Мондео, нито, че колата е Форд. И отпред и отзад нищо ощбо с Форд. Ами така 2020 и нататък - всички коли под един калъп.
  • 2 Антимилиционер

    23 21 Отговор
    Прилича на Москвич Алеко с карнобатски тунинг.
  • 3 Пабло

    12 7 Отговор
    Новото Форд.....мноу шукар на него!
  • 4 изпатил

    8 21 Отговор
    Ако е същият лумбарник ,като старото - не ,благодаря.
  • 5 И да копнем

    3 11 Отговор
    от Лъвчето,а форди- морди..да ви е в а когато най-малко ви се е в е Форд.
  • 6 Така е

    17 5 Отговор
    Прилича много на корейската КИА !?
  • 7 Тупан

    4 14 Отговор
    Прилича си баш на новото 508, което е неуспешен римейк на легендарното Peugeot 505
  • 8 наблюдаващ

    8 4 Отговор
    Отпред прилича на КИА! Като цяло не изглежда добре! Старото мондео на дизайн е в пъти по добро! Въобще мондеото е една много добра кола! Не ми е понятно защо го спират за Европа! Този дизайн, е може би да се хареса на китайският вкус! На мен лично не ми допада!
  • 9 S-Uffff

    0 1 Отговор
    Че какъв "седан" може да бъде тази табуретка! По-висока е от Mitsubishi Pajero 1ва генерация!