Last news in Fakti

9 Ноември, 2021 16:22 2 020 8

Porsche тества хибридното 911 на „Ринга“ (ВИДЕО)

  • porsche-
  • 911-
  • хибрид

Спортното купе ще добави електромотор и батерия към своето задвижване

Porsche тества хибридното 911 на „Ринга“ (ВИДЕО) - 1
Снимки: YouTube

Докато чакаме от Porsche да решат дали да заменят бензиновия боксер с електромотори и да покажат електрическо 911, то вече виждаме първи кадри с хибридната версия на модела, която на теория трябва да комбинира най-доброто от двата свята. Хибридното Porsche 911 бе заснето по време на обиколка на Нюрбургринг и поне на пръв поглед не се отличава от познатия ни до момента модел.

Porsche тества хибридното 911 на „Ринга“ (ВИДЕО)

Хибрдирната версия на спортното купе няма да бъде plug-in хибрид, което означава, че батерията ще се зарежда от рекуперираната енергия при спиране и спускане и няма да може да се захранва от контакт. Това което знаем е, че моделът ще използва електрическата тяга, за да подобри мощността на модела, а не толкова за да свали разхода на гориво.

Porsche тества хибридното 911 на „Ринга“ (ВИДЕО)

За разлика от Taycan, който използва 800-волтова архитектура за зареждане, то хибридното 911 най-вероятно ще използва 400-волтова и доста по-малка батерия. Все още от Porsche не разкриват технически характеристики на модела, но очакваме те да станат ясни през следващата година с очакван дебют през 2023 година.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сарая

    6 3 Отговор
    Докато има кюнци отзаде всичко е наред !
  • 2 смех

    5 20 Отговор
    То и без това от този некадърен наследник на фв биитъл с неправилно разположен двг зад задният мост не ставаше нищо сега пък хептем с това допълнително тегло
  • 3 Моето комби ще го бие това

    0 21 Отговор
    Мерцедес Е 63 S estate, 612 коня, най бързото комби на Ринга! Най доброто или нищо! Само Мерцедес и Тойота, всичко друго е компромис!

    Коментиран от #4

  • 4 смех

    11 8 Отговор

    До коментар #3 от "Моето комби ще го бие това":

    Къде набута японската прецизност Тойота с китайско-саудитската фирмичка Ман Гал цедес

    Коментиран от #5, #6

  • 5 Някои от моделите им

    6 5 Отговор

    До коментар #4 от "смех":

    Все още се правят в Германия. Имам и Мерцедес и Тойота. Хубави коли, надеждни и комфортни, джипарата на Тойота само дето е малко тромава и доста гориво гълта. Прочети в Уикипедия да видиш акционерите ви инженерите в Тойота. Много отдавна моето момче не са японци!

    Коментиран от #8

  • 6 Малоумник

    1 6 Отговор

    До коментар #4 от "смех":

    Напиши си фейсбука - ще те цъкна само за да видиш коли. Порцеланчо - недей говори преди да видиш. Ти не си се качвал на нов Мерцедес или Тойота, говориш за 5-10-15-20 годишни коли. Айде стегни се малко. Аз говоря за коли на 2-4 години. След като ги изръмбиш ги продаваш на такива балйци като теб. Има си схема. Водят се коли нов внос от Швейцария и Италия
  • 7 Нокиа

    6 2 Отговор
    А бе те и англичаните бяха лидери в строежа на парни локомотиви ама при електрическите ги няма никъде.
    Същото ще стане и с немчугите както и стана с телефункин и грундиг
  • 8 незнайко

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "Някои от моделите им":

    Защо имате две коли от различни марки ? Явно не сте фен на МЕРЦЕДЕС !