17 Ноември, 2021 16:34 2 495 0

Камион с пиротехника се запали по време на автомобилно събитие (ВИДЕО)

  • пиротехника-
  • фойерверки-
  • камион

Светлинното шоу не бе предвидено по точно този начин

Автомобилно събитие на писта във Великобритания завърши със светлинно шоу, но не по планирания от организаторите начин, след като камионът в който бяха поставени фойерверките се запали по време на една от надпреварите.

Видеото, което от Daily Mail публикуват, показва как пиротехниката буквално оживява в каросерията на Ford Transit пред стотици зрители. Оказва се, че една от запалените ракети остава в каросерията на превозното средство и подпалва останалите фойерверки.

Разразилото се шоу приключва сравнително бързо, но част от ракетите отиват към публиката. За радост, няма пострадали, а огънят е потушен преди пристигането на пожарен автомобил.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА