Last news in Fakti

18 Ноември, 2021 12:15 11 770 7

Skoda представи новия си бюджетен модел

  • skoda-
  • rapid-
  • slavia

Slavia ще замени Rapid в Индия

Skoda представи новия си бюджетен модел - 1

След дълго чакане и редица снимки, ето че Skoda най-после представи новия бюджетен модел в своята гама – Slavia. Към момента той ще се продава единствено в Индия и ще замени местния Rapid. Новата Slavia споделя голяма част от дизайна си с последното поколение Fabia, както в екстериора, така и в интериора.

Skoda представи новия си бюджетен модел

С дължина от 4.54 метра и ширина от 1.75 метра, Slavia е по-дълга от Rapid, като същото се отнася и за междуосието от 2.65 метра в сравнение с 2.55 метра на предишния модел. Въпреки бюджетния клас, моделът предлага LED светлини в предната и задната част, дигитален километраж и дори обдухване на седалките при по-високите нива на оборудване.

Skoda представи новия си бюджетен модел

Както споменахме, интериора също копира този на Fabia в по-голямата си част с 10-инчов дисплей в средата, както и превърналият се в традиционен двулъчев волан. Впечатление прави наличието на традиционна ръчна спирачка и класически лост за превключване на скоростите.

Skoda представи новия си бюджетен модел

По отношение на двигателите, Slavia ще предлага единствено бензиново задвижване с 1.0 двигател със 115 конски сили и механична или автоматична трансмисия с 6 предавки или 1.5-литров двигател със 150 конски сили и възможност за автоматична трансмисия със седем предавки.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Роки

    41 8 Отговор
    Удобна за паркиране, практична градска кола с нелош дизайн. Браво на Шкода!
  • 2 футбол глист

    15 7 Отговор
    Абе , ама тия от Шкода взели ли са разрешение от Венци Стефанов за името на модела ?!
  • 3 васик атанасова

    6 41 Отговор
    боклук
  • 4 Пръдливия Ханс

    39 4 Отговор
    Шкодите са предпочитани в Германия По качествени от оригинала
  • 5 Шкода Остави я

    8 7 Отговор
    А Шкода уефски, няма ли да има?
  • 6 ВикиЛексъсВарна

    13 0 Отговор
    Ще изчакаме следващият модел Шкода Лудогорец - ама сигурно ще е само черен металик и ще говори навигацията само португалски.
  • 7 Супер е

    3 2 Отговор
    Ако беше с ляв волан.