Last news in Fakti

22 Ноември, 2021 12:27 1 751 0

Kia загатна за появата на нов кросоувър

  • kia-
  • niro-
  • sportage

Второто поколение на Niro ще дебютира на 25 ноември

Kia загатна за появата на нов кросоувър - 1

Kia Niro е един от компактните кросоувъри в гамата на корейците, чието първо поколение се появи на пазара през 2016 година, а през 2019 година получи стилистични промени. Сега наред е второто поколение, което от Kia обещават да покажат на 25 ноември.

Kia загатна за появата на нов кросоувър

Преди това да се случи, прес отдела на марката разпространи няколко кадъра на които се вижда силуета на Niro, заедно с предните и задните светлини. Фаровете са със специфична форма, подчертана от дневните светлини, а в задната част виждаме вертикални светлини, подобни на тези при новия Sportage. В интериора е заложено на конфигурация с два дисплея и висока централна конзола, върху която е поставен и старт-стоп бутона.

Kia загатна за появата на нов кросоувър

Подобно на първото поколение, Niro ще се предлага във вариант с класическо хибридно задвижване, plug-inхибридна конфигурация, както и изцяло електрически вариант. Повече ще разберем след няколко дни, когато е и официалната премиера.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА