23 Ноември, 2021 13:04 2 913 3

Спайдър-мен избра електрически Ioniq 5 (ВИДЕО)

  • hyundai-
  • ioniq-
  • tucson-
  • spider-man

Hyundai Tucson също ще участва във филма

Спайдър-мен избра електрически Ioniq 5 (ВИДЕО) - 1

Hyundai обяви, че електрическият Ioniq 5 и Tucson ще бъдат едни от главните автомобили в новият филм от поредицата за Спайдър-мен. Корейската компания дори представи реклама с участието на електрическия модел с която да подчертае пробега на Ioniq 5.

Спайдър-мен избра електрически Ioniq 5 (ВИДЕО)

В нея участват още Спайдър-мен и неговият най-добър приятел, които се отправят към Ню Йорк. Съкратена версия на рекламата ще се излъчва и по телевизията през следващата година.

Спайдър-мен избра електрически Ioniq 5 (ВИДЕО)

За феновете на Hyundai има и специални постери с тематично оформление и фокус върху Tucson и Ioniq 5, които всеки ще може да получи.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    2 0 Отговор
    ТОВА СИ Е ПЪЛНОРАЗМЕРНА РЕКЛАМА !!!
  • 2 гост

    3 2 Отговор
    И аз бих го избрал, ако имаш 100 бона за даване. Ама нямам толкова и само си го харесвам. От 2022 го пускат с 10% по-голяма батерия, почти 80кв става, което е реалистичен смесен преход от 400-500км според скоростта и времето, идеална кола е, голяма отвътре, компактна отвън. Все пак не може всички да се докопат до тесла, а това на дизайн е по-добро от нея, поне за хора от 80те.
  • 3 меркантилност

    1 1 Отговор
    то всичко добре ама 1во - кола която се казва йоник никога не бих карал и 2ро - в китай има кросоувър с 1000 км пробег ел. за $45 000. така че да им пикам на х((дая