Last news in Fakti

26 Ноември, 2021 10:14 3 682 5

Audi A3 Allroad – какво да очакваме?

  • audi-
  • a3-
  • allroad

Малкият модел също ще получи по-висока версия

Audi A3 Allroad – какво да очакваме? - 1

Фотографи вече няколко пъти засичат тестови модели Audi A3, покрити с частичен камуфлаж, които видимо се отличават с по-голям клиренс. Според запознати с плановете на марката, това са тестови прототипи на нова версия на компактния хечбек, носеща означението Allroad.

Подобно на останалите модели като A4 и A6, Allroad изпълнението на A3 ще предлага на клиентите около 20 до 30мм по-високо окачване, различни брони, пластмасови декорации по калниците и праговете, различни гуми и джанти, както и променена решетка.

Решението на Audi да представи повдигната версия на хечбека не е много изненадваща, тъй като такива се предлагат за Golf Combi, Focus, предишното поколение на Leon и други. Все още няма информация за това кога ще видим A3 Allroad, но не очакваме инженерите на компанията да се забавят много със своите планове.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бг Батка

    13 6 Отговор
    Сега трябва да му сложат големия 1.2 литров двигател
  • 2 Pepo

    10 8 Отговор
    Очаквайте проблеми, висене по сървизи и мнооого даване на пари за части и ремонти.
  • 3 Дфен

    15 0 Отговор
    Да очакваме космическа цена
  • 4 Тунберг

    1 2 Отговор
    ще има и хибрид сигурно ?
  • 5 сектант

    5 1 Отговор
    колко красив фолксваген тирок