Last news in Fakti

2 Декември, 2021 12:46 2 383 2

Porsche ще предлага тунинг части за класически модели

  • porsche-
  • 911-
  • classic-

Германската марка ще разшири програмата си за реставриране на стари автомобили

Porsche ще предлага тунинг части за класически модели - 1

Програмата Porsche Classic има за цел да осигури нови части за някои от класическите модели на марката за по-лесно и качествено реставриране. Сега от компанията решиха да допълнят програмата и да добавят тунинг части, които да повишат мощността и да подобрят поведението на класическите автомобили.

Porsche ще предлага тунинг части за класически модели

Освен части с тунинг насоченост, програмата вече ще включва и лайфстайл продукти с класически дизайн, които да допълват вече реставрираните модели.

Porsche ще предлага тунинг части за класически модели

Един от продуктите, който се завръща в гамата на Porsche е списанието Originale. То разказва различни истории свързани с марката, а освен това дава и възможност за научаване на различна информация относно класически модели.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    6 2 Отговор
    ние това го знаем много добре! ще си носим поршетата, втора употреба, до второ пришествие. но тунинговани! затова си ги пазим. но при "магистралите" на Оногова...
    не знам давате ли си сметка какво незабравимо усещане е. :D
  • 2 дообре

    1 2 Отговор
    Знаят че пазара за тунинговане е огромен и частите скъпи, що да не пробват далапнат част от него. Ественно, на премиум цена щу ги продават, щото са оригиналдъ!