Last news in Fakti

3 Декември, 2021 15:54 5 612 6

Новият Land Cruiser вече е готов за сериозен офроуд (ВИДЕО)

  • arctic trucks-
  • toyota-
  • land cruiser

Arctic Trucks се погрижи за всъдехода

Новият Land Cruiser вече е готов за сериозен офроуд (ВИДЕО) - 1

Компанията Arctic Trucks специализира в преработката на 4х4 автомобили, като неведнъж техни проекти са се доказвали в едни от най-тежките условия в света. Сега специалистите от руското подразделение на фирмата са се докоснали до последното поколение Toyota Land Cruiser 300, което бе показано малко по-рано тази година.

Всъдехода, който може да се похвали с добри офроуд способности още от завода, вече се е сдобил с подобрено окачване, 35-инчови гуми със 17-цолови джанти и огромни раздувки на калниците.

Новият Land Cruiser вече е готов за сериозен офроуд (ВИДЕО)

Ъпгрейдите по шасито, окачването и гумите помагат за увеличения клиренс от 270мм, което е с 40мм повече от този при стандартния момент. По този начин е подобрен и ъгълът на атака, който вече е 37 градуса.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нико

    34 6 Отговор
    Един от последните истински високопроходими автомобили, нямащи нищо общо с повдигнатите леки коли за комплексирани "бели якички", наречени SUV.

    Коментиран от #4, #6

  • 2 Шокар е

    10 0 Отговор
    Ама много трябва се чака или много да се цака
  • 3 Ееех

    14 3 Отговор
    Само горското може да го има и то ако пак едни умници върнат шофьора премиер на бял кон. Ние с "европейските" заплати ще го гледаме само с лампи и пред дискотеките каран от безработни и миски.
  • 4 един от стадото

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Нико":

    то си го пише на него- TRUCKS
    корав като камион, върви като кола
  • 5 √(n&Варна)

    5 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "35-инчови гуми със 17-цолови джанти".
    Ганееев, ганев, "инч" и "цол" са една и съща измерителна единица.
  • 6 РЗС

    4 10 Отговор

    До коментар #1 от "Нико":

    пред г-класата всички са на колене. Най-добрия оф-роуд сув правен някога, все още е номер 1 и така ще си остане докато свят светува.