Last news in Fakti

7 Декември, 2021 11:59 2 042 2

Kia Carens: От миниван към кросоувър

  • kia-
  • carens-
  • suv-
  • кросоувър

Корейците показаха как ще изглежда следващото поколение на модела

Kia Carens: От миниван към кросоувър - 1

Kia планира да представи новото поколение Carens на 16 декември тази година и преди да видим обновения модел в пълния му блясък, корейците решиха да споделят няколко кадъра на автомобила. Миниванът, който до скоро се продаваше и в Европа вече е причислен към списъка на кросоувърите с нов дизайн отявлени SUV черти.

Kia Carens: От миниван към кросоувър

Главният дизайнер на Kia обясни, че новият модел е ясно отражение на това, което клиентите искат от возило с три реда седалки в днешни дни. Освен мястото за 7 човека, Carens ще предлага и технологичен интериор с 10.25-инчов екран на инфотеймънт системата, интегриран в цялостен панел на таблото.

Kia Carens: От миниван към кросоувър

Повече за модела, неговото задвижване и техническите му характеристики ще разберем след малко повече от седмица, когато е насрочено и официалното представяне в Индия.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    4 9 Отговор
    кросоувърите успешно прикриха грозните миниванове и се надявам да не виждам повече миниванове на пътя - кросоувъра може да е за жендъри ама поне прилича на джип а не е като миниван за хора с отрязани махамананамана

    Коментиран от #2

  • 2 КонТрол

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "сектант":

    Минивана е един прекрасен автомобил за по-големите семейства. А това недоразумение SUV което ПРИЛИЧА на джип си е баш за джендърите.