Last news in Fakti

4 Януари, 2022 14:25 1 870 3

Hyundai отрече новината, че спира разработката на двигатели с вътрешно горене

  • hyundai-
  • двигатели с вътрешно горене

Корейската компания ще продължи да предлага разнообразни по задвижване автомобили

Hyundai отрече новината, че спира разработката на двигатели с вътрешно горене - 1

В последните дни на 2021 година се появи информация, че Hyundai спира с разработката на двигатели с вътрешно горене. Данните бяха разпространени от няколко корейски издания, които цитираха един от шефовете на Hyundai.

Hyundai отрече новината, че спира разработката на двигатели с вътрешно горене

През изминалите дни, корейската компания опроверга тези слухове и заяви, че ще продължи да предлага автомобили с двигатели с вътрешно горене и през следващите години. Вероятно това ще продължи до 2035 година, когато брандът ще премине изцяло на ток в Европа.

Hyundai отрече новината, че спира разработката на двигатели с вътрешно горене

Въпреки това, дотогава има повече от 10 години, през които Hyundai ще продължи да разработва и предлага на своите клиенти различни опции за задвижване, включително бензинови, дизелови и електрически варианти.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хюндай

    8 2 Отговор
    Така е когато не се подбират източниците на информация и когато няма адекватни редактори, се тиражират "новини" които после се оказва че не са верни
  • 2 Texas

    16 6 Отговор
    вайй, много им се иска на еко-талибаните ,ДВГ така,ако може да изчезнат още днес.
    Обаче,имам една лоша новина,няма да стане.
  • 3 сектант

    11 1 Отговор
    имам чувството, че умишлено се пускат слухове, да се види реакцията на клиента - много опират до психология тия дръпнати тарикати