Last news in Fakti

6 Януари, 2022 18:12 6 860 17

Dacia откри първата в света „кална автомивка“

  • dacia-
  • duster-
  • кална мивка-
  • автомивка

Мястото къде ще ви изцапат колата

Dacia откри първата в света „кална автомивка“ - 1

Dacia направи противоположното на автомивка и показа първата в света „кална автомивка“, където всеки може да закара своята чисто нова кола и тя да бъде изцапана по най-добрия начин от „анти чистия екип“ на компанията.

Dacia откри първата в света „кална автомивка“

Идеята е на маркетинговите експерти от британското поделение на марката и ще важи за клиентите на територията на Лондон на 18 януари между 11 и 14 часа. Всеки желаещ може да запише час за „калната мивка“ до 12 януари.

Dacia откри първата в света „кална автомивка“

Всъщност идеята е породена от проучване на марката, което показва, че за над 30% от хората е, че най-близкото до офроуд преживяване е преминаването през „легнал полицай“ на пътя. Други данни показват пък, че 25% от хората никога не са излизали от пътя със своите возила с 4х4.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Торфен червей

    16 24 Отговор
    Нормално тоз паркетник за офроуд машина ли го имат.

    Коментиран от #6, #10

  • 2 Дфен

    18 4 Отговор
    То в тубата има много клипове дали става или не
  • 3 Blackthorn

    29 0 Отговор
    Тоя свят се побъркА........

    Коментиран от #17

  • 4 ДАЧИЯТА😂😂😂САМО

    4 2 Отговор
    СТЕЛТ ТЕХНОЛОГИЯ Я „ОПРАВЯ” ВЕДНАГА☝
  • 5 Луд

    24 3 Отговор
    Винаги съм се чудил ЗАЩО SUV ?.Не говоря за ловджии,рибари и хора живеещи в планинските райони,при тях е ясно.Но защо кифла живееща в града кара SUV.По-голям разход ,по -скъпи гуми и т.н. Вижте процентите изброени горе и ще ме разберете.

    Коментиран от #7, #8, #11

  • 6 Сър

    12 4 Отговор

    До коментар #1 от "Торфен червей":

    Той не става и за он роуд - скърца, шуми..
  • 7 Сър

    13 4 Отговор

    До коментар #5 от "Луд":

    Защото се "чувстват" по-безопасно, искат да респектират с размера или по просто казано - хора без вкус
  • 8 РЗС

    11 8 Отговор

    До коментар #5 от "Луд":

    ако искаш вярвай, питал съм много жени, отговора е винаги един и същ - защото седиш по-високо. А всички знаем, че по-високото е 10см повече. За жените може да имат значение сантиметрите, но за мъжкия джоб е наказателна акция. Между другото много от паркетниците дори няма да издържат на офф роуд натоварване, я скоросна кутия, я ще изкривят някой панел. 100 пъти съм го казвал, ако искаш евтин висок автомобил, да има място за багаж, да харчи малко и да товари мн хора, вземи си бус.
  • 9 Наблю Дател Ен

    6 1 Отговор
    Обърнете внимание на ХОРАТА!!! Аз виждам РАВИН и хора от друга раса, която не смея да определя, защото попадам в капана...
  • 10 Ааааа

    8 8 Отговор

    До коментар #1 от "Торфен червей":

    Гледай в Ютуб на какво е способен Дъстара
  • 11 Обяснявам

    12 7 Отговор

    До коментар #5 от "Луд":

    От паркетника не бих слязъл. С нашите пътища и дупки е по-добре по-висок автомобил, дори да е с 5-6 см. Сестра ми карат последния Меган, Ами не става 14 см просвет, за Франция ще е ок, ама тука... Друг плюс е точно високата позиция, на мен ми е писнало от китайски ксенони на голове, така си реших проблема. Тва с разходите, всеки сам си преценя според джоба си, мен лично тия 3-4 литра отгоре не ме бъркат. Другото е, че просто ме кефят повече, като ме кефи си ме кефи.

    Коментиран от #15

  • 12 1.5dci

    19 4 Отговор
    Dacia направи противоположното на автомивка, след като години наред успешно продава противоположното на автомобил. Така ще бъде завършен пълният цикъл на бойно кръщене за Разбирачи - отива г-н разбирача до представителството, взима на лизинг Дачия, бият му печат за полуидиот, след което минава през въпросната автомивка, където му бият печат за завършен идиот и после са връща в представителството да му връчат жълтата книжка, с която ако си е купил дизел може да играе за томбола за рециклирана скоростна кутия, докато официалната версия на представителството е "твоята кутия е добре, ако знаеш другите колко са по-зле", "карай ,не бой се", "ние и да я сменим, тя пак ще е същата", "следващите 3 седмици сме много заети, карай си я така без задна, втора и четвърта". След това г-н Разбирача се прибира вкъщи да покаже на семейството за какво са чакали 5 месеца - най-надежния автомобил на света - евтиното рено от Румъния... Следват бърза разходка до различни аптеки и хосписи и накрая воаяжа приключва с демонстративно паркиране в зелената(да се разбира калната) площ пред панелката, точно където бордюра е най-висок. Но истинския хепиенд идва с регистрацията във форума на Дачовистите от седмия ден, където в раздел Свидетелите на Дъстър качва снимки на съвършения СУВ(понеже във форума много обичат снимки). И тогава Алилуя - има толкова много разбирачи като него, всички му честитят придобивката, хвалят го за "логичния избор" и започват съветите за подобрения, като първия
  • 13 1.5dci

    18 2 Отговор
    И тогава Алилуя - има толкова много разбирачи като него, всички му честитят придобивката, хвалят го за "логичния избор" и започват съветите за подобрения, като първия е от къде да си купи уплътниние за Лада, което да монтира в моторния отсек, защото всичко под предния капак става кафяво за два месеца. Има разбира се съвети и за истински седалки, шумоизолация и др. подобрения за съвършената Дачия, т.е. за пълно щастие. А ве който си купи нещо различно се е набутал!
  • 14 ComfortablyNumb

    6 2 Отговор
    Бе ква Дачия , нали рубриката е за коли!?
  • 15 ала бала

    4 3 Отговор

    До коментар #11 от "Обяснявам":

    Всеки сам си преценя
  • 16 Тоест

    9 1 Отговор
    Ми до сега нямам нито един познат колега -ловец с Дъстър за да го видя и питам как се представя в батака. Имам един който си купи нов Дъстър но го спира до селото и от там се прехвърля в джипа на друг колега.
  • 17 Krisko

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Blackthorn":

    От ваксините е..