Last news in Fakti

23 Април, 2013 10:26 3 445 3

Smart на цената на C-Klasse

  • smart-
  • forjeremy-
  • джеръми скот-
  • шанхай 2013

На салона в Шанхай бе представена серийната версия на Smart с крила в задната част на каросерията. В Германия Forjeremy ще се продава за 33 300 евро - със 100 евро повече от базов Mercedes-Benz C-Klasse.

Дизайнът на специалния Smart е разработен в сътрудничество с моделиера Джеръми Скот. Впечатляващата цена на Forjeremy се дължи на неговото забележително хрумване да монтира крила от фибростъкло.

Седалките, корите на вратите и скоростният лост на дизайнерския дребосък са обшити с бяла кожа, а арматурното табло и централната конзола са боядисани със специален лак Alubeam, който създава ефект на течен метал.

Forjeremy ще се предлага в три модификации. Две от тях са електрически, с мощност 75 и 82 к.с. и акумулатори с капацитет 17.6 кВтч. Най-евтината модификация ще бъде оборудвана с бензинов двигател със 100 к.с. Базовата версия на ток ще струва 34 800 евро, а най-скъп ще бъде електрическият Forjeremy с 82 коня - 40 600 евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван Господинов

    0 0 Отговор
    крилато шкафче
  • 2 Христо Шуманов

    0 0 Отговор
    (M_SUX)
    Ангелче :P
  • 3 Bata Mata

    0 0 Отговор
    "Винаги" с крилца...