26 Януари, 2022 14:05 1 735 4

Първото електрическо Lamborghini пристига през 2028 година

  • lamborghini-
  • urus-
  • електромобил

То ще бъде кросоувър с четири места

Първото електрическо Lamborghini пристига през 2028 година - 1

Lamborghini разкри повече за плановете си за близкото бъдеще и след като заяви, че последният нов модел с двигател с вътрешно горене ще бъде показан през тази година, сега италианската марка сподели малко повече за първото електрическо возило, което ще продава. То ще се появи на пазара през 2028 година и ще бележи началото на изцяло нова електрическа ера.

Първото електрическо Lamborghini пристига през 2028 година

Според информация на Autocar, първото Lamborghini на ток ще бъде кросоувър с четири места. Моделът ще бъде много по-различен от това, което марката е създавала до момента. До края на годината се очаква да видим и първите тестови прототипи в развойните центрове, а малко след това и по пътищата.

Първото електрическо Lamborghini пристига през 2028 година

Второто поколение на Urus също ще бъде представено към края на това десетилетие, като то също ще бъде електрифицирано и ще остави в миналото бензиновия двигател. Все пак преди това да се случи ще видим фейслифта на настоящото поколение, който обещава някои интересни опции за задвижване.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Приятел,

    5 1 Отговор
    до тогава пътищата в БГ няма да са на по-добро ниво, така че няма смисъл и Киа Рио да си вземеш.

    Коментиран от #2

  • 2 Няма

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "Приятел,":

    Е що не се върнеш на гугъл мапса и виж как са изглеждали пътищата преди 10г да видиш дали не е по-добре, кално, мръсно, тясно .. ей аман от негативни хорица в тая територия

    Коментиран от #4

  • 3 фалит

    2 2 Отговор
    Продукт без пазар зя него
  • 4 Приятел,

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Няма":

    мотивът ми да съм негативно настроен отсъства.