Last news in Fakti

8 Февруари, 2022 10:25 4 544 3

Щракнаха новата E-Klasse по време на пътни тестове в Германия (ВИДЕО)

  • mercedes-
  • e-klasse-
  • тест-
  • камуфлаж

Седанът е покрит с тежък камуфлаж

Щракнаха новата E-Klasse по време на пътни тестове в Германия (ВИДЕО) - 1

Mercedes E-Klasse W213 бе показан през 2016 година, а през 2019 година получи фейслифт, който да задържи модела актуален поне още няколко години. Изглежда, че тези години вече изтичат, тъй като германците започнаха пътни тестове на новата E-Klasse, поколение W214. Доказателство за това е видео в YouTube, качено в профила на walkoARTvideos.

Щракнаха новата E-Klasse по време на пътни тестове в Германия (ВИДЕО)

Клипът е с дължина от едва няколко секунди и показва седана от всички страни, макар и покрит с тежък камуфлаж. По това което виждаме от кадрите, по-големият брат на C-Klasse запазва по-голямата част от формите на предходния модел, а промените най-вероятно ще бъдат съсредоточени в светлините в предната и задната част.

Броните също ще бъдат пипнати от дизайнерите на германската марка, а някои линии в страничната част най-вероятно ще претърпят леки корекции. Друга новост за E-Klasse ще бъдат прибиращите се дръжки в стил S-Klasse, които ще преминат и при по-бюджетния модел.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Robert Koch

    7 7 Отговор
    Какво е това скучно ауди?
  • 2 Той

    9 0 Отговор
    Дано да има повече вътрешно пространство и да има някаква по нормална надежност и дълговечност.
  • 3 Същата тенекя

    7 0 Отговор
    Новото в новата Е-класа са формата на фаровете и стоповете.