Last news in Fakti

19 Февруари, 2022 12:00 1 644 0

BMW подготви специално M2 CS за MotoGP

  • bmw-
  • bmw m2-
  • m2 cs-
  • m2 cs racing-
  • motogp-
  • кола за сигурност

Състезателна версия на модела ще бъде използвана като кола за сигурност

BMW подготви специално M2 CS за MotoGP - 1

M Performance дивизията на BMW навършва 50 години през тази година, което дава повод да очакваме интересни автомобили, част от които вече видяхме. Най-новото попълнение към тях е специално разработено BMW M2 CS Racing, което ще служи като кола за сигурност в сериите на MotoGP през този сезон. Колата е базирана на последното поколение M2, въпреки, че съвсем скоро трябва да видим и новата версия на модела.

BMW подготви специално M2 CS за MotoGP

Именно тази генерация на спортното двуврато купе се утвърди като един от любимите автомобили за шофиране на множество фенове на марката, а и не само. Състезателната версия CS Racing се отличава още с механичен заден диференциал с ограничено приплъзване и отделно охлаждане, системи за стабилност с различна настройка, различни амортисьори, тампони на двигателя и други.

BMW подготви специално M2 CS за MotoGP

Под капака работи 3.0-литров редови шестак с 450 конски сили, а конкретната кола се отличава още с монтирани светлини върху тавана и предната броня, предпазна клетка в интериора спортни седалки и радиостанции. Дебюта на колата за безопасност ще бъде на 6 март по време на състезанието в Катар.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА