Last news in Fakti

6 Март, 2022 10:31 3 870 12

Audi спира да продава Plug-in хибриди в Европа

  • plu-in хибрид-
  • хибрид-
  • audi-
  • phev-
  • a4-
  • a5-
  • a6-
  • a7

Нарушенията в производството са свързани с войната в Украйна

Audi спира да продава Plug-in хибриди в Европа - 1

Audi временно ще спре да продава plug-in хибридните си модели в Европа, поради нарушения в производстовото свързани с нахлуването на Русия в Украйна. Според данни на Automobilewoche, германската компания ще приема поръчки до 10 март, когато производстово на определни модели ще бъде спряно.

Audi спира да продава Plug-in хибриди в Европа

Говорител на марката съобщи, че поради високото търсене и ограничените количества на различни компоненти, временно ще бъде ограничено производстовото на няколко модела. Кризата в Украйна води до големи проблеми за германската марка от където марката черпи повечето си консумативи.

Audi спира да продава Plug-in хибриди в Европа

Към момента от Audi съобщават, че заводите, които отговарят за сглобяването ня А4 и А5 в plug-in хибридна форма ще затворят врати в периода 7-11 март, а същата мярка ще бъде предприета и за А6 и А7 при които мярката ще продължи до 18 март.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СнакЦии

    21 4 Отговор
    Санцкии докай беше мотото на "целия свят", който сумарно като насление е 20% от света де, но се е кръстил целия свят :) Едни 38 държави, от които знаем 27 от тях как взимат единно решение в рамките на един ден: както се казва, първо се взима решението, после се звъни да подписват, как си мислите иначе че за ден може да се обадиш на 27 държави, те да си кажат мнението, ти да го съгласуваш после пак с 27 държави и да го гласувате в рамктие на деня :) Пародия. Целия свят, накрая са 6-7 държави, водени от англоговорящите и налагащи закони за друция истинския цял свят.

    Коментиран от #6

  • 2 налюдател

    19 7 Отговор
    AUDI е най-добре да спре за винаги
  • 3 Ох о о лъ лъ озкгзйгЙгьухюзугм6?йгк6, ‘ж

    7 7 Отговор
    Не е загуба. Като цяло немското производство трябва да залязва вече. Като това трябва се случи първо с ВАГ групата, тъй като правят най-голяма печалба, с най-малко вложени средства за сметка на крайните потребители. Да отстъпят на китайските стоки трябва.(разбирай китайско, корейско, японско). Без това половината чаркалаци в немските коли, та даже и в премиумите и флагманите им са китайски или бетер китайски. Форд Европа също паралелно или веднага след ВАГ трябва да преустновят дейност имитираща производство на коли. От мене толкоз
  • 4 Рено ентусиаст

    6 6 Отговор
    Да спрът да съществуват най добре!!!

    Коментиран от #5

  • 5 Сандеро ГТ

    7 2 Отговор

    До коментар #4 от "Рено ентусиаст":

    На теб какво ти пречат? Нека има разнообразие. Ти гледай Рено да не спрЪт, че като гледам колко хора преминахме на Дачия, не знам каква ще ти е следващата кола :)
  • 6 Баварец

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "СнакЦии":

    А ти не си част от "целия свят", който е по-правилно да бъде наречен Цветът на света, но ти не си, спокойно! Ти явно си част от онзи, изостаналия, занимаващ се с убийства, терор, дрога, оръжия и т.н. свят, който е по-вяррно да бъде "долната земя"
  • 7 така е

    2 2 Отговор
    Инвестираха на изток от европ. съюз,без да си дават сметка какво ще се случи. Същото е и с БМВ и др. Това е била политика на Германия да инвестира в тези райони-Украйна и Русия, с цел облагородяването им.И са натискали частни фирми да го правят. Вместо да дойдат повече инвестиции в БГ.Дано сега някой да реши, че и в България може да произвежда.Трябва да се потърси отговорност на Меркел за грешната енергиина,инвестиционна и емигрантска и др. политики.Тръмп многократно я критикуваше,но кой да го чуе.

    Коментиран от #12

  • 8 така е

    3 5 Отговор
    По повод на първия коментар смятам,че службите на Путин нямат никакви разходи за тролове в БГ.Те насочват средства към чехи,словаци,поляци и много други.Единствено в България не вярвам да има платени тролове.Те са достатъчно много , работят по съвест, дълбоко убеждение и без заплащане.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Дамян

    1 0 Отговор
    Чугуните на путин пак наливат от това дето го нямат,а именно акъл.Доставките са от Украйна,а не от пРосия и путин от яд,че икономиката им не върви,а на Украйна цъфтеше нареди бомбардировки и ракетни удари с цел да разруши украинските заводи.Ето това е голота истина!
  • 12 Анонимник

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "така е":

    То и например в Русе се правят компоненти за западните марки в Витте и Линамар (екс-Монтюпе), които допринасят за прекрасният целогодишно аромат на въздуха... Пък чистите операции вече - я в Германия, я във Франция, пък за българите - отровите и заплати от 500-600€ (преди данъци) ;)