Last news in Fakti

18 Март, 2022 10:55 3 204 4

Bentley Bentayga идващо от космоса

  • bentley-
  • bentayga-
  • mulliner-
  • speed-
  • space edition-
  • космос

Mulliner показа Space Edition

Bentley Bentayga идващо от космоса - 1

През изминалата година вътрешното студио за доработки на Bentley – Mulliner обяви, че клиентите вече могат да разчитат на него за доработки. Сега от компанията показаха на какво точно са способни с направено в един екземпляр Bentley Bentayga Speed Space Edition. Колата е поръчана от дилър във Флорида, където очаква своя нов собственик.

Bentley Bentayga идващо от космоса

Екстериорът е решен в цвят Cypress, който от Bentley описват като носещ цвета на повърхността на луната или тъмно сив металик със зелен оттенък. Оранжеви акценти също са видими в долната част на броните и праговете, а от Bentley казват, че те са вдъхновени от кометите в нощното небе. Хромираните елементи са заменени от такива в черен пиано лак.

Bentley Bentayga идващо от космоса

Акцентите от космоса продължават и в интериора, където елементи по корите на вратите, таблото и други места получават специално покритие наречено Galaxy Stone, приличащо именно на каменна повърхност. Оранжеви акценти правят впечатление по волана, скоростния лост, както и по корите на вратите.

Bentley Bentayga идващо от космоса

Промените са изцяло визуални и не включват намеса под предния капак, където 6.0-литров бензинов двигател генерира 626 конски сили и 900 нютон метра. Ускорението от 0 до 100км/ч отнема 3.9 секунди, а максималната скорост е 306км/ч.

Bentley Bentayga идващо от космоса


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    9 6 Отговор
    Дачия Дъстър Екстрим Едишън също има оранжеви елементи и е сива. Сигурно и развърта по-бързо от това 3тонното.
  • 2 кроманьонец

    16 4 Отговор
    Какъв космос бе тоя напудрен Туарег идва буквалнонот пещерата

    Коментиран от #3

  • 3 Емил

    7 2 Отговор

    До коментар #2 от "кроманьонец":

    Така де! Астероид - скала от космоса, леко обгорена от атмосферата!
  • 4 Емил

    10 4 Отговор
    Дачия Дъстър Екстрим Едишън - това някакъв виц ли е?! Нещо като Балканче с два мотора или тротинетка с двигател от пералня Рига!?