Last news in Fakti

19 Март, 2022 12:00 4 147 5

Офроудър за 1.5 милиона евро обещава да ви заведе навсякъде

  • prodrive-
  • hunter-
  • дакар-
  • офроуд

Prodrive Hunter е направен, за да издържа на всякакви условия

Офроудър за 1.5 милиона евро обещава да ви заведе навсякъде - 1

Компанията Prodrive създаде офроудър, вдъхновен от състезателните автомобили участващи в Дакар. Моделът Hunter е базиран на състезателната кола Bahrain Raid Xtreme с която Себастиян Льоб участва в рали Дакар преди години. В повечето случаи серийните автомобили за пътя са проектирани с по-„меки“ характеристики, но не и при Prodrive, които наричат серийната версия дори „по-дива“.

Офроудър за 1.5 милиона евро обещава да ви заведе навсякъде

Панелите са поставени върху стоманена рамка с двураменно окачване с двойни амортисьори в четирите ъгъла на колата с ход от 400мм. Това е с 50мм повече от това при състезателната версия. Липсата на ограничения от Дакар влияе и върху двигателят, който генерира 608 конски сили и 700 нютон метра. Агрегатът е 3.5-литров V6, куплиран с автоматична трансмисия с шест предавки.

Офроудър за 1.5 милиона евро обещава да ви заведе навсякъде

Гумите са 35-инчови и са подходящи за всякакви терени. Ускорението от 0 до 100км/ч отнема по-малко от 4 секунди, а при по-продължително натискане на газта може да достигнете скорост от 300км/ч. Всичко това, разбира се пристига и на съответната цена от 1.5 милиона евро.

Офроудър за 1.5 милиона евро обещава да ви заведе навсякъде


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Б А Й Х @ Й ‼️

    13 3 Отговор
    😀😀😀 как си представяте ТРИ милиона в гората и камънаците 🤔🤔🤔
  • 2 Мхм

    4 6 Отговор
    И пак си зависим от петеола ударят ли рафинерията и си чао
  • 3 Тираджия

    5 1 Отговор
    Нищо общо с ,, дъстар" или ,, нива " ! Просто мечта!!!

    Коментиран от #4

  • 4 Б А Й Х @ Й ‼️

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "Тираджия":

    Е как нищо общо с Дъстър ! Точно 150 Дъстъра ! Ще хвърляш по един месеци наред в шубраците където с това едва ли ще смееш да влезеш !
  • 5 Ехаа

    2 4 Отговор
    Играчка за шейхове и то за пустинята, макар и там ще яде хурката. Не става за сняг и кал или мек пясък, каманак. Малък клирънс. Липсва лебедка. Става за твърд, неравен терен да си шпори с голяма скорост. За истински офф роуд по коларски пътища, кал, сняг.... бих избрал Унимог за тези пари