Last news in Fakti

21 Март, 2022 12:16 1 647 1

BMW загатна за появата на iX1, ето какъв пробег ще има

  • bmw-
  • ix1-
  • x1-
  • x3-
  • ix3

Електрическият кросоувър черпи вдъхновение от по-големия iX3

BMW загатна за появата на iX1, ето какъв пробег ще има  - 1

BMW загатна за появата на още един електрически модел в своята гама. Това ще бъде компактният кросоувър iX1, който както подсказва името ще бъде с размерите на X1, но със „зелено“ задвижване. Покрити с тежък камуфлаж модели обикалят улиците на Европа от вече година, но сега от BMW за първи път разпространиха официално информация за новия си модел.

BMW загатна за появата на iX1, ето какъв пробег ще има

Освен снимката, която загатва визията на кросоувъра, маркетинговите специалисти на компанията разкриват и с какъв пробег ще разполага модела. В зависимост от оборудването и батерията, iX1 ще може да изминава между 413км и 438км с едно зареждане.

BMW загатна за появата на iX1, ето какъв пробег ще има

По-малкият брат на iX3 ще черпи вдъхновение именно от него със „затворена“ предна решетка и фарове с отличителни дневни светлини. Сини акценти също правят впечатление, подсказвайки електрическата природа на модела.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Айде поне

    1 0 Отговор
    още 200км.400мога да ги смачкам за закуска.