Last news in Fakti

21 Март, 2022 13:17 2 982 1

Шарена колекция от М3-ки показва най-редките изпълнения на BMW (ВИДЕО)

  • bmw-
  • m3-
  • e92-
  • колекция

Цветните E92 са собственост на американец

Шарена колекция от М3-ки показва най-редките изпълнения на BMW (ВИДЕО) - 1

Фотографът Лари Чен ни отвежда в американски гараж с девет от най-рядко срещаните BMW M3 от поколението Е92. Спортните купета са оцветени в нюанси от програмата BMW Individual, показвайки може би най-шарената колекция от M3-ки в света.

Под капака на всеки от автомобилите работи 4.0-литров бензинов атмосферен осмак, предаващ въртящият момент единствено към задните гуми. Трансмисията при някои от колите е автоматична с два съединителя, докато други са оборудвани с механична транмисия с шест предавки.

Шарена колекция от М3-ки показва най-редките изпълнения на BMW (ВИДЕО)

Несъмнено колата, която привлича най-много внимание е зеленият Java Green екземпляр, който е един от само четири произведени за САЩ. Жълтият Phoenix Yellow екземпляр пък е един от само два произведени в световен мащаб, разкрива собственика. ОранжеватаМ3-ка пък е част от серията Lime Rock Park Edition с 200 произведени екземпляра в този цвят.

Шарена колекция от М3-ки показва най-редките изпълнения на BMW (ВИДЕО)

Три от автомобилите могат да се похвалят с матов „Frozen” завършек, като това са синята М3-ка, която е една от 72 произведени, сребристият екземпляр, както и черното купе, едно от 40 произведени. Част от тях са оборудвани и с Competition пакет. Вижте видеото.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Човешка ценност

    0 3 Отговор
    Човек който е орисан по природа, той трябва да управлява, а не хора, които го имитират !