Last news in Fakti

31 Март, 2022 14:49 2 150 2

Брониран Aston Martin с дръжки с електрошок е модерна препратка към филмите за Джеймс Бонд

  • aston martin-
  • брониран-
  • vantage-
  • бронировка

Vantage разполага с В4 ниво на защита

Брониран Aston Martin с дръжки с електрошок е модерна препратка към филмите за Джеймс Бонд - 1

Американската фирма AddArmor’s представи интересен проект на базата на спортното купе Aston Martin Vantage. Компанията, която специализира в добавянето на бронировка на различен тип возило се е погрижило за британския суперкар, правейки модерна препратка към класическите модели във филмите за Джеймс Бонд, които сме виждали през годините.

Брониран Aston Martin с дръжки с електрошок е модерна препратка към филмите за Джеймс Бонд

Синият екземпляр, който може да видите на снимките е получил ниво на защита B4 с усилени врати, панели и стъкла. Таванът е направен от стомана, а резервоарът е получил пълна защита. От компанията са преработили и окачването, поради повишеното тегло. За разлика от повечето подобни проекти, теглото на Vantage се е повишило с едва 200 килограма, поради използването на кевлар при по-голямата част от елементите.

Брониран Aston Martin с дръжки с електрошок е модерна препратка към филмите за Джеймс Бонд

Aston Martin-ът разполага и с други скрити функции, като например дръжки с електрошок, които се активират с натискането на бутон. Цената на ъпгрейдите започва от 29 хиляди евро, а сумата може да нарасне с добавянето на различни елементи и нива на защита.

Брониран Aston Martin с дръжки с електрошок е модерна препратка към филмите за Джеймс Бонд

Под капака на британската машина работи 4.0-литров бензинов осмак на Mercedes, който генерира мощност от 510 конски сили и максимален въртящ момент от 685 нютон метра. Не се споменава колко точно повишеното тегло е повлияло на ускорението и останалите характеристики на колата, но може да бъдем сигурни, че поведението и ускорението са се влошили за сметка на добавената защита.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 смех

    3 3 Отговор
    Че от къв зор ще си купа астън мартин с двг от мерцедес
  • 2 провинциалист

    4 0 Отговор
    Нещо не ги карат тия астъни. В Пловдив в подземния паркинг на един търговски център две бройки усърдно събират прах.