Last news in Fakti

12 Април, 2022 09:33 6 464 20

Новото Volvo C40 дойде у нас с цени от 100 000 лв.

  • volvo-
  • c40-
  • цени-
  • българия
Новото Volvo C40 дойде у нас с цени от 100 000 лв. - 1

Новото C40 Recharge е първият напълно електрически кросоувър на Volvo и второ попълнение към електрическото бъдеще на марката. До 2030 година шведският гигант планира да е изцяло електрическа компания, а до 2040 година - климатично неутрална.

Скандинавският автомобил впечатлява със спортна визия, различна от всичко предлагано от Volvo до момента. Сред екологичните интерес представлява и нова усъвършенствана система за пречистване на въздуха в купето, която предотвратява проникването на до 80% от опасните частици PM 2.5 .

Новото Volvo C40 дойде у нас с цени от 100 000 лв.

Автомобилът предлага напълно електрически пробег от над 430 км (по WLTP) с едно зареждане и мощност от 408 к.с. Задвижването се състои от два електрически двигателя, един в предната и един в задната ос, задвижвани от 78 kWh батерия, която може да бъде заредена до 80% за около 32 минути. Има и версия с мощност 231 к.с. и само с предно задвижване.

Новото Volvo C40 дойде у нас с цени от 100 000 лв.

Новото C40 Recharge идва с една от най-добрите инфотейнмънт системи на пазара, базирана на Android и разработена съвместно с Google. С нея клиентите могат да разчитат на напълно интегрирани в автомобила Google приложения и услуги, като Google Assistant, Google Maps и Google Play.

Цената на новото Volvo у нас стартира от 101 330 лева с ДДС и включени 5 години гаранция, door to door услуга, както и Сервизен пакет за три години, покриващ безплатно регулярен сервиз и нормално износващи се консумативи (като дискове, накладки, чистачки и др.).


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 българина

    29 5 Отговор
    това което става е това от 19 в, богатите на коли, бедните на колелета и каруци.... колата става ЛУКС и то голям, сиреч движението ще е само за БЕЛИТЕ!

    Коментиран от #2

  • 2 И за

    20 3 Отговор

    До коментар #1 от "българина":

    Украинците в България.
  • 3 жалко

    9 9 Отговор
    Удобно не пише колко е пробега. Китайска кола за 100 000 лева (колкото е Model 3) с доста по-малко иновации и доста по-нисък пробег.

    Коментиран от #8

  • 4 W 124

    19 2 Отговор
    Познайте колко ще струва един такъв автомобил след 5 години.

    Коментиран от #12

  • 5 ТОЗ

    26 0 Отговор
    Странни времена. На този повдигнат хачбак да се казва, че има спортна визия.Но щом идва с най-добрата инфотейнмънт система и такъв филтър в купето късметлии са бъдещите собсвеници.
  • 6 Смях

    18 4 Отговор
    Добре де, тая пластмасова батерия за 100к е подигравка, когато GT-R или Порше 911 GT са от порядъка на 85к супер запазени и за пет години ще струват 15-20 за гориво и поддръжка.

    И да искаш да си екологичен кое от двата варианта ще избереш, когато за производството на шведа е замърсено не по-малко, заради батерията.

    Коментиран от #14

  • 7 Иванушка  🇷🇺

    20 2 Отговор
    "... с цени от 100 000 лв....." - чудя се кое най-напред да взема. Мезонет в кв.Лозенец или Волво С40 ? 😄😄😄

    Коментиран от #19

  • 8 456

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "жалко":

    Пише "от над 430 км"
  • 9 Komapak

    21 1 Отговор
    Поне дизайн да имаше.... Защо всички фирми произвеждащи електрокари са се наговорили вкупом да са грозни задължително? Може би за да са недвусмислено разпознаваеми. 🤔
  • 10 filo

    13 4 Отговор
    Кой би дал толкова пари за тая кочина ?

    Коментиран от #11

  • 11 Ввв

    12 3 Отговор

    До коментар #10 от "filo":

    Някой малоумник
  • 12 Баба Ванга

    12 5 Отговор

    До коментар #4 от "W 124":

    Е колко да струва след пет години? Вероятно 120 000лв. След пет години всичко ще е толкова поскъпнало, че новите вероятно ще са по 200 хиляди, олиото десетина лева, колкото и литър бензин.

    Коментиран от #18

  • 13 Край

    7 2 Отговор
    Автопроизводителите не могат да вземат завоя бързо. След като 8-10 години се смяташе че бъдещето е на зелените енергии и основният проблем на човечеството е замърсяването на атмосферата, преди месец това се отмени.
    Атмосферата може да се опазва от обединено човечество, което доброволно да се откаже от енергията на въглеводородите и като цяло доброволно да си наложи да потребява по-малко енергия.
    Оказа се обаче, че великите сили се конкурират до степен да се унижат една друга. Войната в Украйна е световна война между тях. При това положение никой няма да си затвори тецовете, аецовете и да разчита на слънце и вятър. Никой няма да си наложи ограничението да не ползва въглеводородите за транспорт. Който го направи след 5години ще е икономически удушен а след 10 и военно.
    Електрифицирането на колите се отлага за неопределено време. Не че няма да ги има но ще са екзотика.

    Коментиран от #15

  • 14 Милев

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "Смях":

    Пич, намери 911 след 2016 за под 80 евра... От почти година ги следя и няма добра кола за под 90-100 евра....
  • 15 3-фазния

    5 4 Отговор

    До коментар #13 от "Край":

    Студено, Краев, студено. Седни си. В момента Европа има енергиен дял 38% от ВЕИ и 37% изкопаеми горива. Приемат се ударни планове за инсталиране на нови мощности и шокови инвестиции в сектор "Зелена енергия и енергиен неутралитет". Заради войната, Белгия и Германия отмениха закриването на атомните си централи. Всичко ставащо в момента е Главният катализатор към въглеродно неутрална Европа. Много маймуни по газово-петролно-въглищно-дървената верига лапаха и нямаха интерес това да става, но вече няма накъде. Лапачката свърши. Местен ток и коли на ток. Чисто. Просто. Ясно.
  • 16 Плам

    2 0 Отговор
    Вътре ми прилича на дачия,пълно с пластмаса.
  • 17 Никси

    2 0 Отговор
    ЧЕ СТРУВА НА БАБА ТИ У ФУТБОЛНИТЕ ГАЩИ , НЕ ПРАВИ ПРАЗНИ СМЕТКИ БЕЗ КРЪЧМАР , ТОВА ЛАТО МУ СЕ СКАПВАТ БАТЕРИИТЕ И СТАВА НЕИЗПОЛЗВАЕМО , ЗАЩОТО НОВИТЕ БАТЕРЙИ ЩЕ СА ПО СКЪПИ ОТ ЕДНА ЦЯЛА КОЛА С БАТЕРЙИ , Е АКО СИ МАЙСТОР И И ИНСТАЛИРАШ В БАГАЖНИКА.И.АКОЮУЛАТОРИ И ПРАСНЕШ ЕДИН ЕЛ ГЕНЕРАТОР , МОЖЕ ДА КУРТАРИШ.НЕКОЯ ДРУГА ГОДИНА !!!.
  • 18 БАБО ВАНГЕ

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Баба Ванга":

    ТОВА ДО ТЕБ БЕШЕ ОТГОВОРА !!!.
  • 19 Никси

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "Иванушка  🇷🇺":

    С 100 БОНА НЕ МОЖЕШ ГАРСОНИЕРА ДА ВЗЕМЕШ В ЛОЗЕНЕЦ , А ТИ МЕЧТАЕШ ЗА МЕЗОНЕТ , НЕ ПОЗНАВАШ ЛИ ЦЕНИТЕ И ТО В БАРОВСКИЯ КВАРТАЛ ЛОЗЕНЕЦ , И НА ЗЕЛЕНО ДА СИ ГИ ДАЛ ПАРИТЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА ДОПЛАЩАШ МАЙ , Я ПО ДОБРЕ СИ ВЗЕМИ ВОЛВОТО ИЛИ ПО ДОБРЕ ЕДИН КЕМПЕР ЩОТО ВЪТРЕ СИ ИМА ВСИЧКО , КЪЩИЧКА НА КОЛЕЛА !!!.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.