Last news in Fakti

13 Април, 2022 16:50 5 999 6

Колекционер си поръча 8 Bugatti-та, шест от тях са за децата му

  • bugatti-
  • chiron-
  • veyron

От компанията дори са организирали парти по случая

Колекционер си поръча 8 Bugatti-та, шест от тях са за децата му - 1

Колекционер с неизвестна самоличност прие ключовете за осем Bugatti-та на специално организирано парти от компанията по случая. От френската марка споделят, че две от колите ще бъдат използвани от човека, който ги е поръчал, докато останалите шест ще бъдат за децата му.

Колекционер си поръча 8 Bugatti-та, шест от тях са за децата му

Колите които привличат интереса и ще се ползват от богаташа са Bugatti Chiron Super Sport 300+, както и Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse. От Chiron Super Sport 300+ ще бъдат произведени 30 екземпляра, докато предходното поколение на модела – Veyron Grand Sport Vitesse е една от общо 8 произведени коли.

Колекционер си поръча 8 Bugatti-та, шест от тях са за децата му

Останалите шест коли са от детската серия на Bugatti и също като по-големите си братя бяха подредени пред централата на марката, където гордо позираха за снимки. Малките екземпляри са копия на Type 35 от които ще бъдат произведени 500 броя.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 gost

    5 3 Отговор
    Ех, нищо не искам, само първото име да ми е Шейх! хахаха
  • 3 бнм,к.

    11 1 Отговор
    В Бургаско има само един такъв свръхбогат еач с 6 деца – Динко Динев.
  • 4 Гост

    14 3 Отговор
    Най-голямата екстра когато си супер богат е да си неизвестен в публичното пространство. За тези хора, клоуни като Мъск, Гейтс, Безос или разни спортни и развлекателни знаменитости са низша подкласа с "нови пари". Тези имат родословно дърво поне 200-300 години назад, като в него се предават имоти, активи и земя на следващите поколения.

    Коментиран от #6

  • 5 Мюмюн (Майкал)

    9 1 Отговор
    Ееее,тоз тарикат гу признах, евалата! То бива да има паре ама туй неговото.....
  • 6 Алекс

    14 0 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Да сравняваш Мъск, Безос и Гейтс с футболисти и поп звезди е мега глупавата идиотщина. Тези хора не са известни само заради парите си, а заради това че са дали нещо на света и са променили живота ни чрез технологиите, които са създали. А тоя анономния “герой” дал десетина милиона за коли с какво да го похвалиш?! Поредния олигарх или мафиот изкарал състояние и се чуди какво да прави с парите си. И на всичкото отгоре ревете, че Мъск вместо да нахрани бедните в Африка, изтрелвал ракети. А за тоя чичак сега нещо?