15 Април, 2022 16:42 3 213 2

BMW М7 няма да има, но ще видим друга версия с над 700 конски сили

  • bmw-
  • i7-
  • m7-
  • i 7 m70

Електрическото i7 може да получи М70 означения

Скоро в интернет пространството отново се завъртяха слухове за това, че BMW най-после може да представи пълноценно M Performance изпълнение на своята лимузина 7 Series. Моделът, който по план трябва да се бори с коли като Audi S8 и Mercedes S63, най-вероятно няма да се появи или поне така твърдят от германското издание Auto Motor und Sport. Според информацията, М7 не влиза в плановете на германската марка, въпреки, че през тази година М дивизията празнува 50-годишнината си.

BMW М7 няма да има, но ще видим друга версия с над 700 конски сили

Все пак друга интересна версия, отново с грижи от M Performance поделението на марката може и да се появи на бял свят, твърдят запознати с плановете на компанията. Става въпрос за най-мощната версия на електрическото i7, която ще носи означението М70. Тя ще разчита на същия задвижващ тракт като при новия електрически модел на Rolls-Royce – Specтre.

BMW М7 няма да има, но ще видим друга версия с над 700 конски сили

Очакванията са тази модификация на лимузината да генерира над 700 конски сили, давайки на феновете на марката М7-цата, която най-вероятно никога няма да се появи на бял свят. От BMW все още не са потвърдили информацията, но очакваме да разберем повече на 20 април, когато е планирано представянето на електрическотоi7.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БМВ тотален боклук

    5 9 Отговор
    Тия боклуци и в сервизите вече не ги искат

    Коментиран от #2

  • 2 Факти

    14 2 Отговор

    До коментар #1 от "БМВ тотален боклук":

    Купи си чисто ново пък тогава приказваи.А не избушени от каране българските авто търговци ги позакрепят малко продадат ги на такива,кат теб и им берете белята.