Last news in Fakti

18 Април, 2022 14:20 2 989 4

Вижте как се мие кола в движение (ВИДЕО)

  • кола-
  • измиване-
  • автомивка-
  • garage 54

Не пробвайте сами

Вижте как се мие кола в движение (ВИДЕО) - 1

През годините сме виждали различни видеа и дори филми при които в някои от най-напечените ситуации, горивото на колата свършва и тя се нуждае от презареждане. Това обикновено се случва в движение с помощта на втори автомобил, който кара изключително близо до нея. Сега руснаците от Garage54 ни показват подобен по замисъл опит, но с мръсен Chevrolet Camaro, който се нуждае от бързо измиване.

Вижте как се мие кола в движение (ВИДЕО)

Сцената, която спокойно може да се класира за следващата част на „Бързи и яростни“ е осъществена на обезопасена писта с помощта на водоструйка и микробус с отворени прозорци и врати. Като за начало колата бива опръскана с пяна, която да помогне за разлагането на мръсотията, а след това изплакната с чиста вода под налягане.

Вижте как се мие кола в движение (ВИДЕО)

За разлика от другите пъти в които не бихме препоръчали да пробвате това вкъщи, то сега по-скоро бихме заложили на това да опитате вкъщи с кола, която не се движи, отколкото метода на Garage 54. Все пак, преди да опитате, вижте видеото.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Един

    4 0 Отговор
    Ми да им дам идея за следващ "пърформанс": изстрелват двете коли с ракета "Space-X" , пускат ги с парашут от 30000 фута и като започне падането - да почват миенето!
  • 2 И какво

    6 4 Отговор
    Постигат чрез поредната сипростащина краварите не е много ясно?. То да не е самолет, който се налага да презаредиш с гориво , във въздуха?

    Коментиран от #3

  • 3 bbб

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "И какво":

    Пише руснаците....
  • 4 Коментар

    2 0 Отговор
    Американците не спират да ме учудват колко ниско може да им падне мозъчната дейност?!

    Когато фащ се изнесат от Европа и света, пък се ограничат и само в техните си граници, ще бъде празник за света!!!
    Няма такава паразитираща държава като фащ!!!