Last news in Fakti

4 Май, 2022 15:36 2 773 4

Kia Soul дебютира с нова визия

  • kia-
  • soul-
  • kia soul

Корейският модел пристига с повече технологии

Kia Soul дебютира с нова визия  - 1

Kia показа новото поколение Soul с изцяло променена визия, повече цветови опции и повече технологии. Моделът се различава с новите светлини с LED технология при по-върховите модели, които са обединени със стъклена имитация на решетка помежду им. Функционалната решетка е в долната част на бронята и заема по-голямата част от нея.

Kia Soul дебютира с нова визия

Задната броня също е нова и при GT-Line оборудването разполага с централно разположен накрайник на ауспуховата система с трапецовидна форма. Светлините също са нови, отново с LED технология. Джантите са в размер от 16 и 17 цола, а за феновете на двуцветните изпълнения има и версия с черен таван.

Kia Soul дебютира с нова визия

В интериора е заложено на нови дисплеи, като този пред водача и този в централната част на таблото с диагонал от 10.25 инча. Стандартно модела получава система против сблъсък, система за следене на лентите и умората на водача, асистент за дълги светли и други.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЧетириКолела

    5 5 Отговор
    Четири колелал и вече 150 години слушаме за революции и все се търкалят едни ламарини и 4 колела. Закриваме цели индустрии за неща, които до преди 5 години пак бяха революция: за справка - дизел ДВГ.
    Всичко е суета, ламарини и мърсотия, нищо духовно няма в тези неща. Лошо за поддърниците на това бездушие, само им взимат парите и ги залъгват като малки деца.
  • 2 редник

    6 7 Отговор
    С една дума - грозотия...
  • 3 Груйо

    1 6 Отговор
    И шкода са по красиви(:
    А за двигателя....без коментар
  • 4 Ситрошен

    4 6 Отговор
    Добре са го паркирали пред онази пропаст. Само трябва да го добутат.