Last news in Fakti

10 Май, 2022 09:55 7 797 5

Колите, които не разочароват собствениците си (проучване)

  • автомобили-
  • удовлетвореност-
  • събственици-
  • проучване
Колите, които не разочароват собствениците си (проучване) - 1

Експерти направиха много обстойно проучване на тема: кои автомобили имат най-високи оценки сред собствениците си. Данните са взети от водещите международни сайтове Parkers, HonestJohn, Autotrader и Edmunds.

Глобалният индекс на моделите, от които собствениците им са доволни, е съставен от международната онлайн платформа за обучение на шофьори Zutobi. Общата оценка е изчислена като средна стойност на оценките, взети от всеки сайт за преглед.

Въз основа на всички тези данни се оказва, че собствениците изпитват най-голямо удовлетворение от следните превозни средства:

1. Tesla Model 3

Колите, които не разочароват собствениците си (проучване)

Средна оценка 4,53. Не е случайно, че Model 3 е най-продаваното превозно средство на Tesla и едно от най-добрите електрически превозни средства в света.

2. Volvo XC40

Колите, които не разочароват собствениците си (проучване)

Средна оценка 4.5. Моделът е втори в класацията. Проектиран с мисъл за практичност и комфорт, това е компактен кросоувър, който е един от най-продаваните автомобили в Европа през 2021 г.

3. Ford Puma

Колите, които не разочароват собствениците си (проучване)

Средна оценка 4,43. Този малък кросоувър затваря челната тройка със среден резултат от 4,43. Puma е друг европейски бестселър за 2021 г. Това е достъпен кросоувър с пет врати и атрактивен външен вид.

Любопитно е, че глобалните настроения за челната тройка съвпадат абсолютно точно с настроенията на европейските купувачи. Горните модели в ЕС заемат едни и същи места, и имат еднакви точки и в останалата част по света. Но „първата десетка“ на най-достойните не съвпада напълно, така че ще посочим водещите модели в Европа, а в скоби показваме данните за целия свят:

4. Peugeot 208 - 4,4 точки (същия модел - 4,4 точки)

5. Volkswagen Polo - 4,4 точки (същия модел - 4,4 точки)

6. Peugeot 3008 - 4,33 точки (Land Rover Discovery - 4,38 точки )

7. BMW 3 Series - 4,33 точки (Peugeot 3008 - 4,33 точки)

8. Toyota Corolla - 4,33 точки (същия модел - 4,33 точки)

9. Dacia Sandero - 4,13 точки (Mazda CX-5 - 4,3 точки )

10. Mercedes A- Class - 4,10 точки (BMW 3 Series - 4,25 точки ).

Когато търсите нова кола, независимо дали това е десетата ви покупка или първата ви кола, откакто сте се научили да шофирате, разглеждането на рецензии на реални собственици е един от най-добрите начини да получите надеждна информация за превозното средство, което обмисляте.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Б А Й Х @ Й ‼️

    11 7 Отговор
    🤔🤔
    Не шофирам с над 150 км/ч на магистралите у нас , ама така и не съм видял кола от топ три да ме изпреварва🤔🤔🤔
  • 2 Дидо

    10 5 Отговор
    Карам пежо 307 и съм много доволен

    Коментиран от #4

  • 3 Тцъ

    6 16 Отговор
    Модел 3 не е едно от, а е най-доброто ел. МПС създавано до момента: тегло, разход (пробег), багажен и пътнически обем, скорост, цена: всичко най-добро на едно място.
  • 4 Пендо

    23 6 Отговор

    До коментар #2 от "Дидо":

    Аз пък ям кренвирши и също съм много доволен.И да имах пари нямаше да ги харча за гадното филе Елена.
  • 5 Дфен

    5 0 Отговор
    Къде е голф хахаха