Last news in Fakti

14 Май, 2022 10:33 6 803 4

Това е новото BMW 3 Series

  • bmw-
  • i3-
  • 3 series-
  • lci

Снимки на фейслифтовия седан бяха разпространени в интернет

Това е новото BMW 3 Series - 1

След като преди около месец BMW показа новото i3 в Китай, базирано на стандартната 3 Series, сега германската компания се подготвя да представи и фейслифта на конвенционалния модел, отново в азиатската страна. Подобно нещо очакваме да се случи и в Европа, а ето, че вече знаем как ще изглежда рестайлинга на седана.

Това е новото BMW 3 Series

Патентни снимки от министерството на индустрията и информационните технологии бяха разпространени в интернет пространството, разкривайки предната и задната част на обновената „тройка“, седмици преди официалния дебют на популярния модел. Именно там са и най-големите промемни, оставяйки страничната линия непроменена.

Това е новото BMW 3 Series

В предната част промените започват от фаровете, които са с нова форма и LED технология. Решетката е нараснала на размери и с по-различна форма, а под нея откриваме и броня с голям централен отвор и малки въздуховоди с L-образна форма. Задницата се е сдобила единствено с нова броня с по-голям дифузьор и различни накрайници на ауспусите.

Това е новото BMW 3 Series


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Komapak

    9 0 Отговор
    Поне не са го накичили с ония огромни б.. реци...
  • 2 Класика

    5 4 Отговор
    Боже,Боже!!!! Това е Хюндай Соларис !!!! Стадото е с фалирал безвъзвратно мозък щом ще го купува този Хюндай от 90-те години!???? А дизайнерите са модерни леви джендърчета за които филма: трансформас е предела на фантазията....всичко хубаво си отиде завинаги,..точка!и край!.... Амин....
    .
  • 3 Ооо

    1 0 Отговор
    Пак ли ще се чупи като старото или сега с двойната цена има нещо подобрено?
  • 4 анонимен

    0 0 Отговор
    на мен ми харесва като дизайн не като g70 7 series bmw