Last news in Fakti

16 Май, 2022 17:26 4 227 4

Mercedes загатна за представянето на нов „джип“

  • mercedes-
  • glc-
  • c-klasse-
  • джип

GLC PHEV ще дебютира със 100км пробег само на ток

Mercedes загатна за представянето на нов „джип“ - 1

Mercedes разпространи снимка на която се вижда част от новия GLC и обяви, че фейслифта на кросоувъра ще дебютира на 1 юни тази година. Макар снимката да не разкрива особено много във вида в който от германската марка я разпространиха, то бързо изсветляване показва част от задницата и страничната част на SUV-то.

Новият GLC ще споделя платформа и технологии с последното поколение на C-Klasse, която бе показана през изминалата година. Този път от Mercedes ще заложат на практичността и споделят, че новият модел ще разполага с променливо пространство. Други обновления в интериора включват последното поколение на MBUX системата на марката, подобно на тази при C-Klasse.

Mercedes загатна за представянето на нов „джип“

Всички версии на GLC ще разполагат със задвижване на четирите колела чрез системата 4Matic, а плъг-ин хибриден вариант ще осигурява 100 километра пробег в чисто електрически вариант. Останалите двигатели в гамата вероятно ще са подобни на тези при останалите нови модели в портфолиото на Mercedes.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мерцедес

    5 2 Отговор
    Дизайнерът на мерцедес е македонец от Тетово Славче Таневски
  • 2 Тиквата е нищожество

    5 5 Отговор
    Едва ли повече от 5 процента българи могат да си позволят такъв автомобил нов .Кажете хляба колко 3 лв гони и бензина кога ще стане 5 лв. не ни сапунисвайте с някви Мерцедеси за богати люде.
  • 3 Да бе да

    1 2 Отговор
    Стига бе хора ! "Jeep "е компания която няма нищо общо с Мерцедес! И като говорим за това Delco ( делко ) също е компания , нали трябва да просветлявате поне малко!
  • 4 Скапан джип

    5 7 Отговор
    Тоя тъп джип го правим в България. В Пловдив фаровете, в София климатици и табло, в Плевен кабелите и джантите.