Last news in Fakti

17 Май, 2022 12:52 3 171 3

Volkswagen представя новия си пикап в началото на юли

  • vw-
  • volkswagen-
  • amarok-
  • ford-
  • ranger-
  • пикап

Второто поколение на Amarok ще бъде построен на платформата на Ranger

Volkswagen представя новия си пикап в началото на юли - 1

След нeколкомесечно подгряване на публиката с кадри на новия Volkswagen Amarok, ето че германската марка най-после обяви точната дата на която ще видим второто поколение на пикапа. Това ще се случи на 7 юли тази година по време на специална интернет премиера, която ние ще отразим. Моделът ще се произвежда в завода на Ford в Южна Африка, а продажбите най-вероятно ще започнат до края на тази година.

Volkswagen представя новия си пикап в началото на юли

Както вече вероятно знаете, новият Amarok ще споделя обща платформа с последното поколение Ford Ranger. Приликите на двата пикапа, обаче, свършват само до там, тъй като от Volkswagen обявиха, че моделите ще се различават на външен вид. Най-върховото изпълнение ще черпи сила от 3.0-литров дизелов двигател с мощност от около 250 конски сили.

Volkswagen представя новия си пикап в началото на юли

Новият Amarok ще бъде по-голям от своя предшественик с дължина от 5.35 метра и междуосие от 3.22 метра. Въпреки, че второто поколение на пикапа ще бъде пуснато на пазара, Volkswagen няма да се откаже от първото поколение, което ще остане в производство в Аржентина, за да покрие търсенето от пазарите в Южна Америка.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Човек

    0 0 Отговор
    Хора които твърдят, че аз съм хомосексуално или БИ сексуално момче, те нарочно така казват, за да нямам приятелка и други хубави неща!
    Тези хора според вас нормални ли са?

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Буха ха

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Човек":

    Кажи харесваш ли новия Амарок и от отговора то ще стане ясно.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.