Last news in Fakti

19 Май, 2022 10:10 6 867 3

Това е новият Brabus, но не Mercedes

  • brabus-
  • porsche-
  • taycan-
  • turbo s-
  • тунинг

Тунинг компанията изненада всички

Това е новият Brabus, но не Mercedes - 1

Когато разберем, че тунинг компанията Brabus е показала нов проект, то обикновено знаем, че той е на базата на някой от последните модели на Mercedes или в редки случаи Smart. Сега, обаче, студиото изненада всички и показа интересен тунинг пакет за Porsche и то за електрическия модел Taycan. Най-мощната Turbo S версия се възползва от стилистични промени, които не засягат мощността.

Това е новият Brabus, но не Mercedes

Спортната визия на четиривратата електричка е допълнена от карбонови елементи като добавката на предната броня, нови въздуховоди, както и допълнителни елементи по предницата. Праговете също са получили карбонови добавки, а в задната част откриваме карбонов дифузьор и малък лип спойлер над стоповете. Емблемите на Brabus са заменили тези на Porsche, а джанти в размер от 22 цола заменят оригиналните колела.

Това е новият Brabus, но не Mercedes

Задвижването остава непроменено и разчита на електромотори с максимална мощност от 761 конски сили и максимален въртящ момент от 1050 нютон метра. Окачването е получило допълнителен модул, който позволява понижаването му с 20мм.

Това е новият Brabus, но не Mercedes

Дори отвън промените да не са толкова крещящи, не можем да кажем същото за тези в интериора. Там специалистите са заложили на черна кожа с ярко зелени акценти. Такива можем да открием по таблото, централната конзола, корите на вратите, седалките и дори стелките. Таванът е облечен в алкантара, а карбонови и алуминиеви акценти допълват смесицата на материали.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    8 1 Отговор
    Да си гледат работата !!! Опитват се да ни пробутват една батерия с четири гуми , за Порше , Ферари , и д-р. , за купища пари !!! За да платиш толкова , само за различна емблема на едно и също , трябва да си луд !!!
  • 2 И моят Кайрон

    2 1 Отговор
    Е с тунинг на Брабус. Без майтап.
  • 3 LexRX

    6 5 Отговор
    Гледам интериора на автомобила и се питам, кой би платил толкова пари за нещо толкова скучно и неугледно?Никаква мисъл, никакъв дизайн.Типично по немски, обикновенни прави линии с изтипосани два евтини китайски монитора.Едно Инфинити от по-ниския клас има по-добър дизайн от прехваленото Порше.