Last news in Fakti

25 Май, 2022 18:01 2 766 2

Възроденото Subaru на Prodrive ще разполага с над 400 конски сили

  • prodrive-
  • subaru-
  • impreza-
  • p25

От него ще бъдат направени само 25 броя

Възроденото Subaru на Prodrive ще разполага с над 400 конски сили - 1

През изминалата седмица Prodrive загатна за появата на нов модел с името P25 и формите на рали легендата от 90-те години на миналия век – Subaru 22B. Сега тунинг компанията потвърди тези си намерения и публикува скица на възродения модел, заедно с малко повече информация за него.

P25 използва 2.5-литров бензинов боксеров двигател с мощност от 400 конски сили. Задвижването се предава към четирите колела чрез полу-автоматична трансмисия с „пера“ зад волана. От Prodrive споделят, че купето ще бъде направено главно от карбонови влакна за запазване на максимално ниско тегло.

Възроденото Subaru на Prodrive ще разполага с над 400 конски сили

Скиците показват, че моделът ще е почти идентичен с класическото 22B, но с по-агресивни арки на калниците. Джантите също са по дизайн на Prodrive. От компанията споделят още, че хората, които са работили над оригиналната рали кола участват и в проекта P25.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Това беше страхотен автомобил

    20 0 Отговор
    Вече не правят такива.
  • 2 Японеца

    12 0 Отговор
    Уникална кола!