6 Юни, 2022 10:52 7 651 3

Lamborghini Urus вече е 900 коня и със странна визия

  • lamborghini-
  • urus-
  • mansory-
  • тунинг

Mansory показа новия Venatus

Lamborghini Urus вече е 900 коня и със странна визия - 1

Lamborghini Urus вече е модел на четири години и въпреки, че очакваме съвсем скоро да видим обновената версия на SUV-то, това не попречи на Mansory да направи проект в типично свой стил на неговата база. Новото Lamborghini Venatus е получило повишена мощност, изцяло нова визия, както и изцяло нов интериор с разнообразни и доста ярки цветове.

Lamborghini Urus вече е 900 коня и със странна визия

Започвайки с външността, там откриваме преливаща се цветова схема с черно и бяло. Специално изработен бодикит включва нова предна броня с по-голям сплитер и карбонови елементи, както и нов капак с няколко отвора. Предните калници също са получили отвори и по-големи раздувки. Праговете са с по-изразителни форми, а в задната част са поставени три нови спойлера, над стъклото и два върху багажника. Допълнително са поставени още нов дифузьор с интересни накрайници на ауспусите, както и няколко отвора за охлаждане. Разбира се, джантите също са по дизайн на Mansory.

Lamborghini Urus вече е 900 коня и със странна визия

Ако външността ви изглежда екстравагантна с различните материали и преливащи се цветове, то в интериора вероятно ще ви се стори по-интересно. Там е заложено на жълта кожа в комбинация с бяла кожа за шофьорската страна и черни акценти в пиано лак. Под капака на Urus също има намеса от специалистите от Mansory и мощността там е нараснала до 900 конски сили и максимален въртящ момент от 1100 нютон метра.

Lamborghini Urus вече е 900 коня и със странна визия


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кефф

    2 1 Отговор
    Феррари пюросангйе им разката фамилията на немчугите
  • 2 Некакъв

    0 1 Отговор
    Лека полека започва да заприличва на Голф.
  • 3 Фунакоши

    0 0 Отговор
    И как шофьорчето ще използва потенциала на всички тези коне , и къде ? Напълно излишна мощност .