Last news in Fakti

13 Юни, 2022 13:37 5 469 9

SsangYong Torres е луксозен "джип" с ниска цена

  • ssangyong-
  • torres-
  • rexton

Новият модел бе представен в Корея 

Корейската компания SsangYong представи своя най-нов модел, носещ името Torres. Високопроходимият автомобил е позициониран между Korando и Rexton в гамата на компанията и се отличава със своят „корав“ външен вид и интересна визия и луксозно излъчване. В екстериора можем да открием дизайнерски език на няколко различни марки, като виждаме тънки дневни светлини с необичайна форма, малка решетка в стил Jeep и масивна предна част с няколко отвора.

SsangYong Torres е луксозен "джип" с ниска цена

Страничната линия се характеризира с раздути калници и джанти в размер до 20 цола, а върху C-колонките можем да открием кутии за съхранение в стил Land Rover Defender. Задната част напомня на тази на Ford Explorer с интересно разположение на капак, симулиращ наличието на резервна гума.

SsangYong Torres е луксозен "джип" с ниска цена

В интериора прави впечатление използването кафява кожа за седалките, корите на вратите, волана и скоростния лост, както и черни пиано лак елементи в комбинация с волан с интересна форма. Можем да намерим общо 3 екрана, един пред водача, както и два в централната част за инфотеймънт системата и контролите на климатика. В зависимост от нивото на оборудване, Torres може да се похвали с амбиентно осветление, обдухване на седалките, аудио система с шест говорителя и други. Цената на базов модел започва от около 20 хиляди евро.

SsangYong Torres е луксозен "джип" с ниска цена


Поставете оценка:
Оценка 4 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хи хи хи

    12 22 Отговор
    Досущ, като лада ,нали руски слугинаж ?!

    Коментиран от #5

  • 2 Антон

    12 10 Отговор
    Едновременно луксозно и евтино звучи ли ви възможно? Ако да, значи сте наивници с интелект на подрастващи
  • 3 Путин

    4 16 Отговор
    По -грозен и от Кия
  • 4 Пешо

    26 1 Отговор
    Хората си правят ,а ние само цъкаме и се правим на разбирачи.
  • 5 Мустафа

    18 1 Отговор

    До коментар #1 от "Хи хи хи":

    От Южна Корея е !
  • 6 селтак

    6 7 Отговор
    Е нема такова животно като луксозно и евтино! Нищо не плащаш,нищо не получаваш! Безплатен обед нема на тоа свет!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Ехааа

    14 0 Отговор
    Ефтин, ефтин, ама за мен си скъп! Ще си карам таралясника!
  • 9 Гост

    10 0 Отговор
    Санг Йонг се мъчат да пробият на пазара.Вече май фалираха веднъж.Опитват се да предлагат качествени автомобили на по ниски цени.