14 Юни, 2022 13:58 4 245 2

Ferrari направи оранжево F8 Tributo с жълто-син интериор

  • ferrari-
  • f8 tributo-
  • f8

Суперкарът е поръчан от представителство в Бевърли Хилс 

Ferrari направи оранжево F8 Tributo с жълто-син интериор - 1

Ferrari е една от компаниите, които може да угоди на всяко ваше желание чрез програмата Tailor Made, дори ако решите, че трябва да поръчате оранжево F8 Tributo в комбинация с интериор в жълто и синьо. Странната цветова комбинация е поръчана от представителство на марката в Бевърли Хилс, а освен да хареса цветовата комбинация, новият собственик на колата трябва да хареса и цената от 475 хиляди долара.

Ferrari направи оранжево F8 Tributo с жълто-син интериор

Колата е оцветена в цвят на име Rosso Dino, който поне според Ferrari попада в червената гама, но снимките го издават като по-скоро оранжев. Спирачните апарати са оцветени в златисто, а таванът е в черен цвят. За да завърши хармоничните цветове, дилърът е решил да заложи на двуцветна комбинация за джантите с тъмно сив цвят и полирани спици.

Ferrari направи оранжево F8 Tributo с жълто-син интериор

И докато екстериорът е интересен, то в интериора можем да открием още по-странна комбинация от цветове. Долната част на корите на вратите, таблото и целите седалки са решени в жълта кожа, докато всичко останало е покрито със синя кожа или син плюш. Откриваме и няколко карбонови елемента, които да разчупят иначе „обикновената“ визия. Какво мислите за тази странна комбинация, допада ли ви? Напишете в коментарите.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 447

    16 3 Отговор
    Какво мислим? Мислим, че и Бевърли Хилс има сигани!
  • 2 ГОШККО СЛИВКОВ

    2 0 Отговор
    И ЯЗЕ САКУМ ДЪ ПУТКАРУМ ЕДНО ТЪКВОЗИНКУ ЖИВОТИЧЕ!!!?+??+??