Last news in Fakti

17 Юни, 2022 18:49 4 307 4

Bugatti достави първото клиентско Centodieci

  • bugatti-
  • centodieci-
  • chiron-
  • eb110

Колата е вдъхновена от легендарното EB110

Bugatti достави първото клиентско Centodieci - 1

От Bugatti разкриха, че са произвели първия екземпляр от модела Centodieci и той вече е при своя нов собственик. Първият автомобил е в легендарния син цвят Fabricca Blu. Колата бе показана в компанията на идентичното по цвят EB110 от което е вдъхновено Centodieci.

Bugatti достави първото клиентско Centodieci

„Ние от Bugatti сме горди да завършим и доставим първото Centodieci – последният от най-новите модели на Bugatti” – заяви президентът на компанията. „Centodieci надгражда успеха на 110-годишната история на дизайна и поведението, запазвайки историята на марките и скорошната ѝ история.“

Bugatti достави първото клиентско Centodieci

Задвижването се осигруява от 8.0-литров бензинов W16 двигател с мощност от 1600 конски сили. Ускорението до 100км/ч отнема точно 2.4 секунди, а при продължително натискане на газта, километражът спира на точно 380км/ч. Производството е лимитрано в едва 10 броя.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 карчи

    9 10 Отговор
    Едно е сигурно с тая муцуна няма да спечели приза за красавец, но понеже е "бугати" и всички лицемерно, ще ахкат и пъшкат!!

    Коментиран от #2

  • 2 име

    12 2 Отговор

    До коментар #1 от "карчи":

    Прав си както и въздишат пред Мона Лиза в Лувъра

    Коментиран от #3

  • 3 един от стадото

    1 3 Отговор

    До коментар #2 от "име":

    Джокондата е една, а тези сменят моделите през сезон. Бих въздишал само пред едно Феррари само- това е Мона Лизата за мен в автомобилостроенето. Каквото и да значи. Репродукции не признавам
  • 4 Класика

    1 2 Отговор
    Тамън го направиха хубаво със Сцирон и се отърваха от онова яйце Вейрон...,и сега✓новото ляво✓!????,тези откачалки нападнали света успяха да се внедрят и в Бугати и да измислят този Хюндай!?!?!? Такава мафия няма! Измислиха ковид,съсипаха икономиките в мирно време,предизвикаха войната,пускат най цапащите коли- електрическите,лансират бялата мафия с СЗО,подържат зелената секта,а сега пробутаха и полово- объркан като тях връзката за дизайнер при Бугати с техните извратени връзки и криминален- болен натиск върху хората по света!