Last news in Fakti

20 Юни, 2022 13:04 4 029 6

Opel Corsa празнува 40 години с лимитирана серия

  • opel-
  • corsa

От нея ще бъдат направени 1982 екземпляра

Opel Corsa празнува 40 години с лимитирана серия - 1

Opel Corsa празнува своята 40-та годишнина и за да ознаменуват това, германците представиха лимитирана серия на последното поколение на модела, която ще се произведе в ограничен тираж от точно 1982 екземпляра. Компактният хечебк се отличава с някои визуални промени и богато серийно ниво на оборудване. Специалните бройки ще бъдат разпределени между представителствата в Европа, а поръчките започват през следващите седмици.

Opel Corsa празнува 40 години с лимитирана серия

Отличителни елементи за юбилейната Corsa са двуцветната комбинация от червен цвят за купето с черни елементи като тавана, огледалата и предната решетка. Колонките също са затъмнени, заедно със спойлера над петата врата и емблемите в задната част. Джантите са в размер от 17 цола и комбинират матови и гланцирани черни акценти. Серийно получавате LED фарове и различни системи за безопасност.

Opel Corsa празнува 40 години с лимитирана серия

В интериора откриваме специална карирана тапицерия, вдъхновена от оригиналния модел от началото на 80-те години на миналия век, както и специална плака с поредния номер на колата от лимитраната серия. Apple CarPlay и Android Auto също се предлагат като стандартно оборудване.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пилот на Ферари

    21 2 Отговор
    По прицип Опел винаги са правели красиви автомобили , за разлика от Фолксваген .
  • 2 1111

    7 6 Отговор
    Опел винаги си е бил дърво, но са здрави... Или поне бяха здрави.
  • 3 .......................

    10 1 Отговор
    Опелите са здрави машини -личен опит с чистова кола
  • 4 Дядо

    8 1 Отговор
    Дядо ми има Корса А от 84-та година и още си я кара. Онзи ден му я закарах и върнах от сервиз, 120 лв обслужване на мотор, водна помпа, масло. Окачването още е читаво и само някое маншонче се обажда. Ще го надживее тая кола

    Коментиран от #6

  • 5 Иванов

    4 0 Отговор
    Ехеее, едно време, като бях млад , имах кадет с такива седалки, карирани. Спомени, спомени... Кадета беше 84 година, аз го имах някъде 97 ма.
  • 6 Учител

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Дядо":

    Да е жив и здрав дядо ти да си кара опелчето!