Last news in Fakti

22 Юни, 2022 18:13 4 278 11

Honda показа интериора на новото CR-V

  • honda-
  • cr-v-
  • джип

Цялата кола ще видим на 12 юли

Honda показа интериора на новото CR-V - 1

Honda загатна за появата на новото поколение Honda CR-V като показа интериора на популярния кросоувър и разкри малко повече за премиерата. Тя ще се състои на 12 юли, когато ще видим повече от „джипа“. Преди няколко месеца се появиха снимки на китайското министерство на индустрията и информационните технологии, което на практика разкри екстериора на базовия модел, но все пак ще е интересно да видим различните модификации.

Honda показа интериора на новото CR-V

В интериора няма много изненади и той е почти идентичен с този на последното поколение Civic, което видяхме миналата година. Единствената разлика откриваме в централната конзола и лоста за скоростите. Малки разлики има в корите на вратите и горната част на таблото. Пред водача е поставен дигитален километраж, а в средната част на таблото виждаме и дисплея на инфотеймънт системата.

Honda показа интериора на новото CR-V

Все още не се знае нищо за задвижването и с какви двигатели ще се предлага CR-V, но позовавайки се на стратегията на Honda, то очакваме единствено хибридни версии, комбиниращи бензинов двигател и електромотор. Повече ще разберем след малко повече от две седмици, когато Honda ще разкрие подробностите.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Суичиро Хонда

    18 5 Отговор
    Само Хонда!

    Коментиран от #8

  • 2 ръждив боклук

    7 18 Отговор
    След това ще покажат и ръждата

    Коментиран от #3, #7

  • 3 Коко

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "ръждив боклук":

    Гроздето е кисело 😂😂😂😂
  • 4 авто фен

    1 7 Отговор
    Само задницата става. Предницата нещо между Tiguan, Rav4 и Mazda. Интериора безобразно ретро,като от 94-та. Огледалата като сапунерки. Не ми харесва тази Хонда. Само 1-вото и 2-рото поколение ми харесват, железни машини с привлекателен изискан дизайн. Тия новите така ги натруфиха,накичиха,че заприличаха на сапунерки , не на сувове.И интериора много изостанал за 2022г.

    Коментиран от #6

  • 5 ДА ВИ ОСВЕТЛЯ

    0 5 Отговор
    Джипът е добър,но за предпочитане е Тойота RAV-4. Имам предвид японските кросоувъри.
  • 6 авто фен,допълвам

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "авто фен":

    Констатацията ти е вярно,особено по отношение на предницата. Тези които ти поставят минуси да обяснят какво красиво и оригинално виждат в нея.
  • 7 Биню тракториста

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "ръждив боклук":

    Най-авторитетно и нахакано изглежда моят Москвич 412.Не забравяйте че ударението е върху първата сричка на легендарния автомобил.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Японеца

    1 1 Отговор
    Нищо особенно, нормална модна визия!
  • 10 Чакала2

    1 1 Отговор
    Вчера я карах за 2 часа.Kia Sorento 2022model е по красива и по широка.Моето мнение.

    Коментиран от #11

  • 11 Дошо

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Чакала2":

    И качеството на агрегатите при КИА е плачевно.Мерси!Хондата е безпроблемен автомобил, КИА-та е много хубава ама само на външен вид.