29 Юни, 2022 15:56 6 019 22

BMW: "Използвайте мигачите си."

  • bmw-
  • мигач-
  • мигачи-
  • twitter

Съобщението бе публикувано в Twitter акаунта на марката

BMW: "Използвайте мигачите си." - 1

В интернет пространството съществува битовизмът, че собствениците на BMW не употребяват особено често мигачите си и не веднъж сме попадали на различни шеги по този повод. Изглежда собствениците на коли от марката и дори компанията не се засягат по този въпрос, след като именно от официалния профил на BMW USA в Twitter бе публикувано интересно съобщение.

Кратко, точно и ясно, там е написано – „Използвайте мигачите си,“. Не е ясно какво точно е породило тази публикация в социалните мрежи и дали някой от администраторите на профила не е имал директна среща с подобен водач, но изглежда шегата (или пък не) бе приета спокойно и дори позитивно от следващите акаунта и вече може да се похвали с 8.6 хиляди харесвания и над 350 отговора.

Не е изключено тази публикация да отключи подобна самоирония и в профилите на някои от другите марки, след като неведнъж сме виждали размяна на шеги между конкуриращи се брандове в социалните мрежи. Дали това ще стане и сега, предстои да разберем.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаха

    40 4 Отговор
    Ама те БМВ-тата имали мигачи? Странно не съм забелязвал такова нещо.
  • 2 У нас?

    25 3 Отговор
    Абсурд!
  • 3 бе ен ве пауър

    31 1 Отговор
    Ааа неа нужда, бъдете екологични, пестете ток и крушки!
  • 4 Мда

    33 0 Отговор
    И не само те !
  • 5 Докторът

    22 0 Отговор
    Бих добавил: и при необходимост използвайте спирачки.
  • 6 Не го ползвам за да не изгори-Нямам пари

    22 6 Отговор
    Не мога да го ползвам защото ако изгори нямам пари да го смена
  • 7 Миро

    14 4 Отговор
    Не е битовизъм а факт това с мигачите. Понякога много рядко не давам мигачи. Няма как да стане това с мигачите ако се кара бързо. Това е проблема а не нещо друго.
  • 8 Бързиияростни

    25 2 Отговор
    Всички в бг смятат, че тази марка отдавна не монтира мигачи на автомобилите си поради отпаднала необходимост.
  • 9 Фунакоши

    15 2 Отговор
    Хората имат електромер в багажника , единственият начин е на пасажерското място да е седнал бай Стамат с 40 годишен стаж на булдозерист , и да повтаря постоянно мигач, мигач, мигааааач.
  • 10 Глей сеир

    22 2 Отговор
    Водач на БМВ е диагноза!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Иво

    10 3 Отговор
    Аз пък шофирам автомобил на марката, спазвам ограниченията и използвам всички светлини сигнали. Те са LED какво да им изгори ☺️

    Коментиран от #14

  • 13 Иванчо l-ви

    9 1 Отговор
    Там си закачам ароматизатора тип "борче".
  • 14 Чичо Ви

    9 0 Отговор

    До коментар #12 от "Иво":

    Какво да им изгори ли...?! Ще разбереш по-късно, когато ти кажат, че трябва да си смениш целия фар заради някой изгорял LED. И аз си мислех, че ТВ-то ми ше кара поне 10г, щото беше 3D-LED, ама за 9г сменях 3-пъти подсветка заради изгорели LED-ове и ми писна да го ремонтирам и си купих друг ТВ. Такава им е концепцията на новите капиталисти...нещото да работи до гаранцията и после, дай още кинти....дай!
  • 15 КонТрол

    4 0 Отговор
    Когато това което правите ви се стори адски безсмислено си спомнете, че във фабриките на BMW има човек който поставя мигачи.
  • 16 Трифонов

    7 2 Отговор
    Карам БМВ от около 10 години. Преди това съм карал коли от други марки и винаги съм ползвал мигачи. Но е факт, че откакто карам БМВ, постепенно, спрях да ги ползвам. Постепенно, съвсем не стана от веднъж. Не напълно, но в поне 50% от случаите, които 50% представляват 100% от случаите, в които се престроявам от една лента в друга. Хайде сега, някой сеща ли се каква е причината? Замислете се и ще се сетите. Причината е изключително прозаична и напълно състоятелна... В 80% от случаите, в които искам да сменя лентата за движение при трафик, в момента, в който дам мигач, със свирене на гуми, "колегите" в лентата, в която искам да се престроя, правят всичко по силите си да не ме пуснат. А ако си карам бавничко в моята лента, създавайки усещането у останалите, че нямам никакво намерение да се престроявам, всички са спокойни, че "гомнара" с БМВ-то е на мястото си. В резултат от което продължават със стандартните си занимания при управление на кола - бъркане в носа, ядене, гримиране, писане на съобщения, ровичкане в жабката, разпалени разговори със спътниците и т.н., все важни и неотложни неща, което ми дава възможност, без мигач и напълно неочаквано, да сменя лентата за част от секундата, напълно безпрепятствено. Е, разбира се, бивам освирен, в огледалото за обратно виждане, виждам "будния гражданин" отзад как ме псува, но... съм си сменил все пак лентата. Ако подам ммигач, в 90% от случаите рискувам да не ме пуснат, а ако проявя нахалство, да ме ударят. Естестве

    Коментиран от #17

  • 17 До г-на Трифонов

    5 1 Отговор

    До коментар #16 от "Трифонов":

    В повечето случаи, проблемите идват от "сбъркан софтуер" в задкормилното устройство, което е често срещано явление при българските шАфиорЕ ...ама не само когато са в колата, ами и в "купето" на живота!
  • 18 Генчо

    6 5 Отговор
    Тези без мигачите напоследък се изместиха към друга марка с четири кръга.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Оффффф

    1 1 Отговор
    Преди няколко дни,едно БМВ ме удари,на кръстовище при десен завой,реши че може да ме изпревари от дясно. Не успя,но и полицаят каза ,че нямало проблем да го направи. Писа акт и на двама ни....
  • 21 Брадвата

    0 0 Отговор
    Никой не ползва мигачи вече. Даже вчера патрулката(ситроен) в Перник 3 пъти пропусна мигач, мина веднъж на червен светофар и лошо засече един бус. Изключително опасно и най-важното доста тъпо, щото уж трябва да дава пример. Може би трябват масови опреснителни курсове, или пък масови изпити, ама за всички с B категория? Как си взел книжка навремето и колко стаж имаш, не ни интересува, минаваш изпит, ако не успееш - един месец на трупчета, докато пробваш пак. Много бързо ще се изучат всички и чинно ще дават мигачи и т.н.
  • 22 Мерджана

    2 0 Отговор
    То от селяндур(не селянин)който кара БЕнВЕ,нищо смислено не може да се очаква поради липса на елементарно възпитание!