Last news in Fakti

5 Юли, 2022 10:20 2 038 1

Продават един от най-редките McLaren-и в света

  • mclaren-
  • sabre-
  • аукцион-
  • продажба

Конкретният екземпляр е 11-ти от 15 произведени

Продават един от най-редките McLaren-и в света - 1

По време на аукциона Mecum в края на август ще бъде продаден един от най-редките McLaren-и в световен мащаб. Става въпрос за модела Sabre от който са произведени едва 15 броя, всеки от които е продаден в САЩ. Колата е достъпна само за някои от най-специалните клиенти на марката и е направена от дивизията McLaren Special Operations.

Продават един от най-редките McLaren-и в света

Колата е базирана на монокок, изработен от карбонови влакна, същия който се използва и при Senna. В задната част е разположен 4.0-литров бензинов осмак с мощност от 824 конски сили и максимален въртящ момент от 800 нютон метра. Британският суперкар може да се похвали още и с максимална скорост от 350км/ч.

Продават един от най-редките McLaren-и в света

Конкретният екземпляр е номер 11 от общо 15 произведени, а екстериорът му копира лакирани карбонови панели със сив цвят и оранжеви елементи. В интериора също виждаме подобна тематика с оранжева шофьорска седалка, оранжеви акценти по целия интериор и черна алкантара. От обявата се вижда, че колата е изминала едва 160 километра,


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нещастници

    2 8 Отговор
    грозна работа, безвкусица. англичаните отдавна не правят нищо смислено