Last news in Fakti

7 Юли, 2022 10:24 1 125 0

Volkswagen възстанови производството на електрическия си бус

  • vw-
  • volkswagen-
  • id.buzz-
  • производство

Германците са се справили с проблемите с батерийните модули

Volkswagen възстанови производството на електрическия си бус - 1

В края на месец юни, Volkswagen прекъсна производството на електрическия ID.Buzz, едва месец след като то започна. Германците разкриха, че са открили проблеми с модулите на батериите, които идват от нов доставчик. Сега от компанията обявиха, че са се справили с трудностите и са възстановили производството в завода в Хановер, Германия.

Volkswagen възстанови производството на електрическия си бус

От лекотоварния отдел на Volkswagen споделят, че проблемът е открит и решен с нови батерии, които изцяло покриват стандартите на марката и вече са доставени в завода. Според информация на германски медии, проблемите в батериите се изразявали в това, че те не са доставяли нужната мощност, а освен това изпитвали спадове на напрежението, което се отразява и на пробега.

Volkswagen възстанови производството на електрическия си бус

Поради това, че производството започна в началото на месец юни, от Volkswagen са произвели едва 500 буса с такива модули и тепърва предстои да се види дали те са засегнати. Повечето от тези автомобили са тестови и предвидени за представителства, а не за крайни клиенти.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА