Last news in Fakti

8 Юли, 2022 12:37 2 644 2

BMW M240i вече е по-мощно от старото М2

  • bmw-
  • 2 series-
  • m2-
  • m240i-
  • ac schnitzer-
  • тунинг

След намесата на AC Schnitzer, купето вече може да се похвали с 420 конски сили

BMW M240i вече е по-мощно от старото М2 - 1

Докато чакаме официалната поява на ново BMW M2 в близките месеци, тунинг компанията AC Schnitzer се захвана с последното поколение M240i. Малката „М-ка“, както са познати тези модели на марката, вече може да се похвали с мощност от 420 конски сили или с 10 конски сили повече от тези на предходното поколение М2 Competition.

BMW M240i вече е по-мощно от старото М2

Това е постигнато с доработки над 3.0-литровия бензинов двигател с кодовото име В58, който е получил и допълнителни 100 нютон метра, достигайки максимален въртящ момент от 600 нютон метра. Те се предават към четирите гуми, а двигателят работи заедно с автоматична трансмисия с осем предавки. От компанията не дават точни цифри за това колко отнема ускорението на доработената версия, но съдейки по това, че няколко издания успяха да постигнат времена от 3.6-7 секунди със стандартната версия, то резултатите със сигурност ще са интересни.

BMW M240i вече е по-мощно от старото М2

В допълнение на повишената мощност, тунинг специалистите са поставили още стоманена изпускателна система с карбонови накрайници на ауспусите, спортно окачване, както и 19 цолови или 20 цолови джанти в комбинация с 12мм фланци. Допълнително клиентите могат да поръчат спойлер за задния капак и други тунинг аксесоари.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Про митак

    5 1 Отговор
    някой знае ли защо новите модели изглеждат като от бакелит. Желязото на свършване ли е
  • 2 сектант

    3 0 Отговор
    така става като ти откраднат дизайнерите корейци