Last news in Fakti

8 Юли, 2022 18:43 3 498 2

От Lamborghini обещаха да не правят повече нови ретро модели

  • lamborghini-
  • countach-
  • miura

Стефан Винкелман прави подобно изявление за втори път

От Lamborghini обещаха да не правят повече нови ретро модели - 1

През тази година Lamborghini представи реновирана версия на класическия Countach, която бе изключително добре приета от феновете и се разпродаде изключително бързо. Компанията определи модел като връзка между миналото и бъдещето на бранда, поради ретро дизайна на колата и модерните технологии и задвижване, която тя използва.

От Lamborghini обещаха да не правят повече нови ретро модели

В интервю пред Road and Track, изпълнителният директор на компанията – Стефан Винкелман обяви, че Lamborghini повече няма да прави подобни проекти с ретро насоченост. „Countach беше уникален експеримент, но защото сме малка компания, трябва да гледаме напред… Не можем да разчитаме на миналото и да мислим, че миналото ще гради бъдещето.“.

От Lamborghini обещаха да не правят повече нови ретро модели

Това е вторият път в който Винкелман прави подобно обещание, след като през 2006 година бе показан концепта Miura, който по подобен начин свързваше модерните технологии с оригиналния модел от миналия век.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 факт

    5 2 Отговор
    Немските лъжци на италианската Шкода ще пуснат всичко с цел пари естествено няма нищо общо между Лаборгини днес и Феручо и неговата идея.Днекса работата е ясна Урсус Камик
  • 2 Класика

    2 3 Отговор
    Първо няма нищо общо с " Коунтач "!!!!! А според мен крепостните хора с облъчени мозъци от мащабната взривна реклама им се е сторила,че е Коунтач! Но това си е проблем на крепостните,но като имаме предвид че вече са 80% ,имайки предвид реакциите им при ковид,то проблема стана глобален и шепа шайка откачалки нападнаха света под предлог,че са президенти и министри на повечето държави....ужас....амин..... И не мога да разбера защо да не правят ретро след новите дизайнери по цял свят са многополови и дизайна им е многополов! Демек никакъв! Просто безлично разстройващ!!???... Амин... Точка,край и ужас!