Last news in Fakti

12 Юли, 2022 09:14 2 637 3

Новият Civic Type R свали камуфлажа преди премиерата (ВИДЕО)

  • honda-
  • civic-
  • type r-
  • civic type r

Дебютът ще се състои на 20 юли

Новият Civic Type R свали камуфлажа преди премиерата (ВИДЕО) - 1

Формите на последното поколение Honda Civic Type R едва ли са тайна за някого, след като японската компания дълго време показваше покрит с камуфлаж модел по различни изложения и събития на марката. Същата кола дори успя да запише рекорд на пистата Сузука в своя клас, а от Honda разпространиха видео от постижението.

Сега японците показват поредно и вероятно последно видео преди официалната премиера на колата в което тя вече е свалила камуфлажа си и е готова за дебют. Той ще се състои на 20 юли, а погледнато в исторически план, датата съвсем не е случайна. Преди точно 53 години на тази дата Аполо 11 каца на Луната. Не е ясно дали от Honda са избрали тази дата, а събитието е съвпаднало или ще видим някаква препратка към историческото за планетата събитие.

По традиция новата Honda Civic Type R ще запази предното предаване и механичната трансмисия, подобно на предходния модел, като се очаква хечбекът да запази и подобна мощност. По отношение на визията, този път дизайнерите са заложили на по-овални форми, какъвто е и цялостният дизайн на последното поколение на Civic.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Японеца

    8 5 Отговор
    Няма кой на предно, да бие TYPE R, на писта!
  • 2 факт

    6 10 Отговор
    И па немоат бият Меган рс

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.