Last news in Fakti

7 Септември, 2022 10:47 3 242 1

Китайското X7 изненада със способностите си извън пътя (ВИДЕО)

  • bmw-
  • x7-
  • li auto-
  • l9

Li Auto L9 бе подложено на тестове във всякакви условия

Китайското X7 изненада със способностите си извън пътя (ВИДЕО) - 1

През юни месец тази година, сравнително новата китайска компания Li Auto представи голям всъдеход с името L9, чийто форми и пропорции приличат изключително много на BMW X7. Без изненада, „джипът“ бързо получи названието „китайското Х7“, а сега местен ютубър ни представя задълбочен тест на всякакви терени при различни метеорологични условия.

Във видеото можем да видим как се справя всъдеходът на асфалт, макар това да не е дисциплина в която очакваме някакво разочарование, но също така виждаме и популярната дисциплина наречена „лосов тест“, която „джипът“ преминава с лекота. За съжаление, водещият не споменава с каква скорост се случва това.

Въпреки, че не е създаден за калта и едва ли много хора ще се осмелят да влязат в офроуд трасета с него, L9 изненадва с възможностите си по калните пътеки и големите локви. Задвижването се осигурява от 1.5-литров бензинов двигател и два електромотора, които осигуряват максимална мощност от 440 конски сили. Батерията е с капацитет от 44.5кВч и издържа до 180 километра с едно зареждане.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Моля

    0 0 Отговор
    Не ме занимавай с глупости