27 Септември, 2022 17:05 1 845 1

Стилен, но агресивен тунинг за „базовия“ Rolls-Royce

  • rolls-royce-
  • ghost-
  • black badge-
  • тунинг

Ghost Black Badge вече генерира 710 конски сили и 1000 нютон метра

Стилен, но агресивен тунинг за „базовия“ Rolls-Royce  - 1

През идния месец октомври се навършва една година откакто Rolls-Royce представи новия Ghost Black Badge, създаден за хората, които искат да се докоснат до лукса на британската марка, но също така да усетят спортния дух на 6.8-литровия V12, който се крие под капака. „Базовият“ Rolls-Royce дебютира с 592 конски сили и максимален въртящ момент от 900 нютон метра в най-спортната си версия Black Badge, но изглежда те не са достатъчни за някои от клиентите на марката.

И докато от Rolls-Royce може да поискате всичко, когато става въпрос за персонализация на колата, то при тунинга нещата стоят по малко по-различен начин. В такива случаи се намесват експерти като тези от студиото на Spofec, които добавят допълнителен модул и повишават мощността на колата. След намесата на тунинг специалистите, лимузината вече генерира 710 конски сили и 1000 нютон метра. Това позволява ускорение от 0 до 100км/ч за само 4.3 секунди, както и максимална скорост от 250км/ч.

Освен промените по двигателя и електрониката, компанията е направила и някои функционални подобрения на визията. Ghost е получил нова предница с променена броня, която помага при по-високи скорости и засмуква повече въздух. Праговете също са нови, както и задната броня, заедно с малък карбонов спойлер върху багажника. Тунинг студиото предлага още стоманена изпускателна система и 22-цолови джанти, които да подхождат на сваленото с 40мм въздушно окачване.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гнида

    3 0 Отговор
    Красота .