Last news in Fakti

14 Октомври, 2022 15:57 2 601 9

Над 12 хиляди лева струват стоповете на електрическия Hummer

  • hummer-
  • hummer ev-
  • стопове-
  • труд-
  • подмяна

Единият от тях струва 6090 лева

Над 12 хиляди лева струват стоповете на електрическия Hummer  - 1

Електромобилите държат висока цена, както на пазара на нови автомобили, така и на пазара на употребявани, като това обикновено се дължи на технологиите и батериите, които се използват в тях, докато традиционните части са на подобни цени на тези при конвенционалните коли. Оказва се, че това не важи в пълна степен за новия Hummer EV, който може да се похвали с доста солена цена за своите стопове, разкриват колегите ни от The Drive.

Над 12 хиляди лева струват стоповете на електрическия Hummer

Според ценовата листа на General Motors, един стоп за новия Hummer EV струва точно 3045.48 долара или около 6090 лева. Проста математика показва, че при нужда от смяна на двата стопа ще са ви нужни над 12 хиляди лева, а единствения вариант към момента е вземане на части от официалното представителство, поради очевидната липса на подобни автомобили по автоморгите.

Над 12 хиляди лева струват стоповете на електрическия Hummer

Не се съмняваме, че съвсем скоро ще бъдат намерени алтернативи на светлините, след като подмяната на двата стопа заедно с труда и таксите за него струва около 14 хиляди лева. Едва ли ще е изненада за някой, ако кажем, че светлините на Hummer не са просто червени пластмаси с крушки вътре, а всъщност са доста технологична платка с процесор, но все пак цената ѝ остава не толкова благоприятна за нещо, което се чупи сравнително лесно и често.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ироничен

    18 1 Отговор
    След което някой умник ще ми обясни, че съм на далавера, щото карам таралясник на ток.
    Имам пари точно за три стопа.

    Коментиран от #3, #6

  • 2 НегъРалбинос

    12 4 Отговор
    А колко струва кащата в Барселона , на момето с бикините ?
  • 3 ТУЗАРА

    2 12 Отговор

    До коментар #1 от "Ироничен":

    Тц. Новите коли не са за далаверажии и стотинкаджии. А за хора с образование и възможности, които искат да карат безплатно и времето им е ценно, за да се занимават с повреди.

    Коментиран от #4, #7, #9

  • 4 Про100 100

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "ТУЗАРА":

    Безплатно карат, казваш... 😆😆😆Това ми хареса.
  • 5 Хайл

    1 0 Отговор
    А на теслата колко струва
  • 6 Хайл

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ироничен":

    Тоя умник на всички обяснява как задължително ЩЕ СИ КУПИШ електричка защото сега караш пушилник и таралясник и ще ВДИГАШ ДО 100 км/ч за 2,2 сек и ще зареждаш БЕЗПЛАТНО ТОК ПО 10 МИН ДОКАТО ИЗПУШИШ ЕДНА ЦИГАРА НА СУПЕР,МЕГА,ГИГА ЧАРДЖЪРА и като го обориш със всякакъв вид ФАКТИ казва че го обиждаш...БЕЗПЛАТЕН ТОК ОТ АФТОРА...
  • 7 Хайл

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "ТУЗАРА":

    То и образованието ти е такова дето го учат всички безмозъчни кифли,а че си стинкаджия е вярно.за далавераджия НЕ СТАВАШ ГАНЮФ
  • 8 Амдертлиев

    1 1 Отговор
    Абе не е чак толкова зле,ако затегна колана,даже и когато съм в България за две години ще си го купя.Така ,че мисията е възможна.Но все още се върти въпросът,наистина ли искам или просто си мечтая?
  • 9 666

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "ТУЗАРА":

    Продължавай с безценното време.Гууд лак.