Last news in Fakti

17 Октомври, 2022 17:51 7 897 13

Нищо ново в новата Dacia Duster

  • dacia-
  • duster-
  • mat edition

Mat Edition дебютира в Париж

Нищо ново в новата Dacia Duster - 1

Dacia спази обещанието си и представи нова версия на популярния кросоувър Dacia Duster. Този път всъдеходът получава наименованието Mat Edition и както може да се предположи от него, получава матова боя в тъмно сив цвят. От Dacia не уточняват в какъв тираж точно ще бъде направен специалният Duster, но се надяват той да се превърне в колекционерски автомобил.

Това е първият автомобил на компанията пристигащ с матова боя от завода, а също така е и първата публична поява на Dacia Duster с новото лого на компанията. Колата получава още черни гланцови джанти с размер от 17 цола, антена в черен гланц и всички есктри в интериора и екстериора.

Това включва 8-инчов екран на навигацията, 360-градусови камери, климатроник и безключов достъп и палене. Задвижването се осигурява от 1.3-литров бензинов двигател със 150 конски сили и 250 нютон метра, а изборът за трансмисия е между автоматична и механична такава.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сектант

    12 10 Отговор
    Не ми харесва
  • 2 дакота

    20 15 Отговор
    Нищо ново в този сандък с нулева защита на пасажери и шофьор.Но за толкоз,толкова.Прах в очите на хората.

    Коментиран от #8

  • 3 Така е

    27 11 Отговор
    Дачия-колекционерски автомобил.Ако не е грешка, светът полудява устремно.И тези си повярваха много.
  • 4 Пешо

    16 21 Отговор
    Дачия неудачия така им викат хората. Два тона ламарина със само 1.3 и 150 коня. Пълно дърво.

    Коментиран от #5, #11, #13

  • 5 психо

    23 1 Отговор

    До коментар #4 от "Пешо":

    два тона става ако се качат 5 човека по 100 кила
  • 6 незнайко

    12 4 Отговор
    Дачията се изчерпа !!! Нищо ново под слънцето . Когато пуснат електрически КРАСИВ седан тогава ще се наемат пак !!! Дано и да е по евтин от всички останали производители !!! Пробег от 400 км. ще е достатъчен !!! След толкова километра шофиране 30 минути почивка е добре дошла да се зареди батерията !!!

    Коментиран от #10

  • 7 Мдааааа

    19 6 Отговор
    Щях да си я купя, обаче черния гланц на антената ме отказа. Не искам черен гланц на антената. Как може да слагат черен гланц на антената? Това е толкова важен параметър, а са се изложили.
  • 8 Дфен

    11 3 Отговор

    До коментар #2 от "дакота":

    Дали в голфа има повече
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Никой

    16 3 Отговор

    До коментар #4 от "Пешо":

    Аз имам точно такъв Дъстър (2019г.), 1.3, бензин, 150 кк. Преди това карах 7г. Авенсис (2007г.) 2.2, дизел, която също е 150кк, и не знам дали ще ми повярваш но Дъсти има по-голям ряз и дърпа повече.
    Често пътувам извън градско и по магистрала и 140-150км/ч не са никакъв проблем. За поддръжката мога да кажа, че не е по-скъпа от на Авенсиса, а все пак говорим за 12г. разлика. Що се отнася за екстрите също са в полза на Дъстър. Разбира се, не твърдя, че Дачия са най-добрата марка на света, но ако трябва да избирам между дръгел на 10, 15 и повече години и чисто нов Дъстър, пак ще избера новото.

    Коментиран от #12

  • 12 Леле

    3 8 Отговор

    До коментар #11 от "Никой":

    А твоят Дъстър има ли черен гланц на антената? Щото ако няма, хич не ми то хвали !
  • 13 Мечтии

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Пешо":

    С този двигател е тон и двеста